Branitelji motoristi MK Vitezovi tame i ove su se godine, šestim po redu moto defileom „Bljesak“, priključili obilježavanju 23. godišnjice VRA Bljesak, kojom su na današnji dan 1995. godine hrvatske vojne i redarstvene snage munjevitom akcijom oslobodile okupirana područja zapadne Slavonije.
Nakon središnjeg obilježavanja VRA Bljesak u Okučanima skupina od oko 300 motorista branitelja zaputila se prema Lipiku i Pakracu, kako bi na tamošnjim grobljima odali počast poginulim hrvatskim braniteljima. Uz gradonačelnicu Anamariju Blažević koja ih je dočekala na pakračkom groblju, pripadnici mnogih braniteljskih moto klubova paljenjem svijeća i molitvom poklonili su se poginulim braniteljima i zahvalili im na onom najvrjednijem što su mogli dati za domovinu.


Gradonačelnica je svima okupljenima poželjela dobrodošlicu u naš mali grad, grad povijesti i pobjeda, grad u kojem je rat i počeo s 1. na 2. ožujka 1991. i gdje se zadnja akcija u VRA Bljesak obilježava kao Dan branitelja Pakraca. Ovim putem pozvala je sve da se ako mogu priključe susretu prijatelja povodom njegovog obilježavanju ove subote u planinarskom domu Omanovac. Zahvalila se braniteljima motoristima što na ovaj način odaju počast braniteljima žrtvama Domovinskog rata kojih je oko 300 život izgubilo u Pakracu iako je dosta onih za kojima se još traga jer je na svega 10 kilometara od Pakraca bio i jedan od prvih i najvećih zloglasnih četničkih logora, logor Bučje. Poželjela im je ugodan boravak u Pakracu, sretan i siguran povratak svojim domovima te ih pozvala da dođu ne samo ovu subotu na Omanovac, već da su u Pakracu dobrodošli kad god da dođu, a izrazila je nadu da će se istom prilikom susresti i dogodine.

Sve sudionike 6. Moto defilea Bljesak ugostili su članovi MK Vitezovi tame i njegov predsjednik Zdravko Filipin na prigodnom domjenku i druženju u prostoru gradske tržnice.