Malonogometaši Dinama će i ove godine uveličati program obilježavanja obljetnice početka Domovinskog rata, koji se od 28. veljače do 4. ožujka održava u Pakracu.  Osim seniorske ekipe koja je u Pakracu u više navrata gostovala istim povodom, ove će godine doći i njihove mlađe kategorije. Ekipa do 14 godina igrat će protiv Lipika 1925, dok će se kadetskoj momčadi (U17) Zagrepčana suprotstaviti vršnjaci Hajduka iz Pakraca. Utakmice počinju u nedjelju 4. ožujka u 17 sati, a igrat će se u pakračkoj sportskoj dvorani.
U glavnom susretu dana, protiv ekipe jesenskog prvaka i trenutno vodeće momčadi 1. malonogometne lige Futsal Dinama, nastupit će ekipa sastavljena od ponajboljih malonogometnih igrača s područja Pakraca i Lipik. Neposredno ranije, igrači i vodstvo kluba odat će počast stradalim braniteljima na rimokatoličkom groblju oko 14 sati te će posjetiti oba muzeja u Pakracu.
"Posjetiteljima će biti podijeljene besplatne ulaznice (ograničene količine) koje će služiti kao kupon za nagradnu igru za vrijeme poluvremena utakmice Udruge i Futsal Dinama u kojoj će moći osvojiti majicu Dinama, članarinu u klubu i još nagrada. Isto tako, posjetitelji će se moći učlaniti u Futsal Dinamo koji djeluje po načelu "jedan član-jedan glas" i kupiti rekvizite kluba. Odlučili smo i ove godine ostaviti slobodan ulaz kako bi sugrađani mogli uživati u vrhunskim potezima jesenskog prvaka i osvajača Kutije šibica - Futsal Dinama, ali i upoznati njihove mlade snage te bodriti domaće dečke u pokušaju savladavanja Dinama" doznajemo od Tomislava Novinca, predsjednika Udruge djece branitelja iz Domovinskog rata Pakrac - Lipik, organizatora susreta.
Pokrovitelji susreta su Grad Pakrac, Požeško - slavonska županija i Studenac.