Matej Plavček, mladi pjevač i naš sugrađanin, danas je objavio spot za svoju novu kantautorsku pjesmu „Živim da te volim“. Tekst i glazbu potpisuje sam Matej, dok je za aranžman zaslužan Kristijan Brodar. Spot je snimljen u rustikalnoj Villi Tramontana u Mošćeničkoj Dragi pored Opatije u produkciji „Art filma“.

„Šest godina je poprilično dugo razdoblje, ali svaka godina je za mene bila jedna stepenica više prema većem uspjehu. Izdat ću svoj prvi album i mogu reći da živim svoj san. Možda će netko pomisliti da je to moj vrhunac, ali za mene je ovo i dalje samo početak. Očekuje vas još mnogo boljih pjesama, boljih spotova, boljih albuma i nadam se da nikad neću prestati raditi ono što volim, a to je živjeti za glazbu, ali i živjeti od nje na radost svih ljubitelja dobre glazbe“, rekao nam je Matej zahvalivši pritom svim građanima Pakraca i Lipika, obitelji i prijateljima na dugogodišnjoj podršci koju mu pružaju.

Matejev prvi studijski album izlazi 10. listopada ove godine, a nosi simboličan naziv „Moj svijet“, u izdanju diskografske kuće „Friš Records“. U prodaji će se naći u „Croatia Records“ prodavaonicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Album će sadržavati 8 pjesama: „Moj svijet“, „Živim da te volim“, „Poljubi me“, „Nisi tu“, „Salute“, „Raznesi srce pjesmom“, duetsku pjesmu „Koljena lomim“ koju će premijerno izvesti 19. kolovoza na koncertu kolege pjevača i umjetnika Giovannija Jakovca u Crikvenici te još jednu novu pjesmu koja će najaviti izlazak albuma.

Glazbeni spot možete pogledati ovdje.