Krađa

U subotu, 22. srpnja 2017. godine, oko 15 sati, u Pakracu, u Ulici Matije Gupca, u trgovini, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iskoristio odsutnost 42-godišnjakinje te iz novčanika otuđio novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika kojeg se sumnjiči da je u nedjelju, 23. srpnja 2017. godine, oko 1 sat, u Lipiku, u Ulici Hrvatske mladeži, počinio kazneno djelo „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“ na način da je iskoristio odsutnost 35-godišnjaka te neovlašteno uporabio njegov bicikl marke „Capriolo“, a kojeg je vlasnik ostavio neosiguranog. Nakon toga 18-godišnjak je ostavio bicikl nedaleko od mjesta gdje ga je uzeo. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Požar na prometnom sredstvu

U nedjelju, 23. srpnja 2017. godine, oko 15.40 sati, u Lipiku, u Ulici Marije Terezije, na parkiralištu, zbog pregrijavanja kočnica došlo je do požara na motoru osobnog automobila marke „Volkswagen“, novogradiških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 20-godišnjak.

 Ugrožavali javni promet

U subotu, 22. srpnja 2017. godine, oko 1.50 sati, u mjestu Poljana, u Ulici Ljudevita Gaja, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 39-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,58 promila upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, daruvarskih registarskih oznaka.

U nedjelju, 23. srpnja 2017. godine, oko 4.30 sati, u Lipiku, u Ulici Hrvatske mladeži, u prometu je zatečen 26-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Peugeot“, daruvarskih registarskih oznaka, a pod utjecajem alkohola od 2,09 promila.

Istoga dana, oko 20 sati, u mjestu Donji Čaglić, u Ulici Roberta Žilija, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 21-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,41 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“.

Također u nedjelju, oko 23.35 sati, u Pakracu, u Ulici kneza Branimira, zatečen je 48-godišnjak koji je upravljao mopedom, daruvarskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,94 promila. Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog