Pobjedom nad momčadi „Šuma Šugić“ od 3:1 Elite Academy izborila je polufinale pakračkog turnira i kreirala iznenađenje ne samo četvrtfinalne večeri, već i cijelog turnira. Prepune tribine pakračkog Partizana svjedočile su izuzetno zreloj predstavi mahom šesnaestogodišnjaka, ravnopravnom nadigravanju s iskusnim prvotimcima Hajduka i Lipika te konačnoj pobjedi koja ih u polufinalnoj večeri vodi na momčad MNK Bjelovar. Bjelovarčani su do polufinala došli praktički bez borbe jer je njihov suparnik, momčad Brođani, diskvalificirana odlukom organizatora. Njihovo mjesto u četvrfinalu zauzeli su Slučajni prolaznici i u neravnopravnoj utakmici uspjeli zabiti tek pogodak, dok su loptu iz svoje mreže vadili čak osamnaest puta.

U polufinale se bez borbe plasirala i momčad Stragatransa čiji se protivinici iz Jazavice nisu pojavili na terenu. Nekorektan potez ekipe Sloge koja je otkazala susret sat vremena prije početka, doveo je organizatora u nezgodnu situaciju jer nije stigao organizirati eventualnu zamjenu i tako izgubio sat vremena večernjeg programa. No, i to se događa, nisu svi nogometaši uvijek i sportaši…

Uz domaću Elite Academy, Bjelovarčane te Stragatrans polufinale je izborila i daruvarska Poliklinika Arcadia koja je s 4:1 bila bolja od domaćeg sastava „Mali most/CB Ruža.

Danas je slobodan dan, a turnir se nastavlja u petak polufinalnim danom.

 

RASPORED ZA PETAK

18:30h - Elite Academy - MNK Bjelovar

19:20h - revijalna Hajduk U-8

20:20h - Stragatrans - Poliklinika Arcadia Daruvar