banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

MULTIPAK - najveća regionalna multimedijalna izložba niti ove godine neće zaobići Pakrac. Kao i uvijek, negdje u ovo vrijeme, Pakračani će od 5. do 10. lipnja imati opsežan uvid u posljednju riječ tehnologije na području multimedije. Ništa manje izlagača no proteklih godina, ništa siromašniji program nego što ste navikli dobiti od grupe organizatora ovog zajedničkog projekta koju čine Muzej grada Pakraca, Gradska knjižnica Pakrac, Robertoshop, Turistička zajednica grada Pakraca i Grad Pakrac.

Ono što se mijenja u odnosu na prošlogodišnji Multipak su četiri izložbene gradske lokacije u odnosu na prošlogodišnjih pet. Ovaj put bez Ćirinovića, vrhunsku HI – FI opremu moći ćete u glazbenom vikendu razgledati u prostoru Hotela Pakrac, Muzeja, gradska vijećnice i naravno Robertoshopa. Prema najavama europski izlagači predstavit će HIFI i home cinema uređaje koje je nemoguće u Hrvatskoj  vidjeti i čuti na jednom mjestu. Riječ je o rasponu od konzumne elektronike, kućnih kina, pa sve do high-end HIFI uređaja kakvi se mogu mjeriti s izradom najluksuznijih automobila ili satova. Neki od njih bit će premijerno prikazani u Hrvatskoj.

„Ovogodišnji Multipak starta 5. lipnja za kada su zakazane prve radionice, projekcije dokumentaraca i razna predavanja. Takozvani predprogram će se odvijati u prostoru Knjižnice i Muzeja sve do udarnog dijela 9. i 10. lipnja za kad je predviđena i okosnica cijelog Multipaka - HI-FI izložba na kojoj se osim domaćih očekuju i brojni inozemni izlagači. Želja nam je Multipak završiti koncertom u Spahijskom podrumu, no tu smo još u pregovorima“, kratko nam je dosadašnji tijek priprema prokomentirala Monika Lucić Fider, ravnateljica pakračke knijžnice.

Po svem sudeći razloga nema da ovogodišnja priredba ne opravda visoke standarde postavljene proteklih godina i da Pakrac ostane važno mjesto na karti najveće regionalne multimedijalne manifestacije.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić