banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

Udruga mladih Mali most ove će godine organizirati već 20. po redu tradicionalni ljetni malonogometni turnir, koji će prema najavama krenuti 22. lipnja. Prijave ekipa traju do 21. lipnja do 14 sati kada je ujedno i posljednji rok za prijavu. Kotizacija je 500 kuna uz dodatnih 200 kn koje će biti vraćene ekipama nakon što ispoštuju sve termine igranja. Predviđen nagradni fond je 25.000 kuna pri čemu  pobjednik osvaja 15.000 kn, poraženi finalist bit će bogatiji za 7.000 kn, dok će nagrada za treće mjesto biti 2.000 kn. Četvrtoplasiranu ekipu turnira organizator će nagraditi večerom. Naravno, osigurane su i pojedinačne nagrade za najbolje pojedince turnira.

Igrat će se u sustavu 5 + 1, a ljubitelji malog nogometa svaku će večer od 19 do 22 sata moći uživati na „Partizanu“ uz besplatnu ulaznicu koja će ujedno poslužiti i kao tombola sa svakodnevnim nagradama. Tako će biti sve do četvrtzavršnice od koje ćemo nadalje, izuzevši žene i djecu, za ulaznicu izdvajati 10 kuna. Svi oni koje više zanima sama atmosfera i druženje od samoga „hakla“, bit će zadovoljni činjenicom da je osigurana i kvalitetna ugostiteljska ponuda.

Uzmu li se u obzir prijašnje godine ovog turnira koji se igra otprilike uvijek u isto vrijeme, ovo je jedan od najpopularnijih događaja Pakračkog ljeta u okviru kojeg se ovogodišnji turnir i igra pa se ponovo očekuje odlična posjeta koja je nerijetko znala doseći brojke od 500 evidentiranih posjetitelja za večer, a jedinu glavobolju organizatorima zadaje istovremeno održavanje nogometnog Eura u Francuskoj čije će utakmice u večernjim terminima eventualno umanjiti broj posjetitelja.

Kao i više godina do sad, organizator će posljednjeg dana turnira koji je predviđen za 2. srpnja, sportski program obogatiti i ponekim primamljivim sadržajem. Ove godine između utakmica Pakračanima će se predstaviti skupina Barhazard Streetworkout, mišićavi momci gledateljima poznati s ovogodišnjeg Supertalent showa.  Nakon odigrane završnice, slijedi  uobičajeno oproštajno veče uz  nastup požeške grupe Posegana koja će svirati u nedavno osposobljenom prostoru Spahijskojg podruma.
Turnir plakat

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić