banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Hajduk je u 23. kolu Regionalne MŽNL Slavonije i Baranje pobijedio Šokadiju iz Babine Grede s 3:1. Pred stotinjak gledatelja na pakračkom gradskom stadionu, Hajduk se od početka postavio napadački, a terensku nadmoć okrunio je u 27. minuti kad je Šugić ukrao loptu neopreznoj gostujućoj obrani i asistirao Kaurinu za vodstvo. Nekoliko trenutaka potom Kaurin na isti način uzvraća asistencijom, no Šugić ne uspjeva iz blizine poentirati i povećati vodstvo. Skupa nepreciznost kažnjena je u sljedećem napadu kada gosti iz jednog kontranapada poravnavaju rezultat. Jak vjetar koji je u prvom dijelu utakmice išao na ruku domaćinu kumovao je kod pogodka za novo vodstvo domaćih. Kapetan Hajduka Kovačić snažno je tukao iz slobodnog udarca dosuđenog na dvadesetak metara iskosa i loptu pojačanu vjetrom smjestio pod prečku.

Drugo poluvrijeme nije ponudilo ništa drugačije. Hajduk je napadao, igrači Šokadije se branili i pomalo iritirali publiku čestim izležavanjima na travnjaku kao da nisu u rezultatskom minusu. Pobjedu za tri boda potvrdio je najbolji igrač na terenu Kovačić šutem s bijele točke nakon što je Jirasek srušen u kaznenom prostoru.

Hajduk je ovom pobjedom došao na 12. mjesto prvenstvene ljestvice s 28 bodova uz odigranu utakmicu manje, a slijedeće kolo gostuje u Jelisavcu gdje ih čeka Vihor, trenutno šestoplasirana ekipa u prvenstvu.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić