Najmlađi članovi Streličarskog kluba "Kuna", pod budnim trenerskim okom Damira Maroševića, na dvoranskom prvenstvu Hrvatske održanom 20. ožujka u sportskoj dvorani u Čakovcu u konkurenciji 93 djece iz Hrvatske, oborili su ekipno državni rekord zahvaljujući trojcu Patriku Amiću, Alojziju Majstoroviću i Davidu Vacki koji je iznosio 856 krugova, a sada je  1155 krugova.
U pojedinačnoj konkurenciji u disciplini goli luk za dječake do 12 godina Patrik Amić osvojio je 2. mjesto, Alojzije Majstorović 3. mjesto, David Vacka zauzeo je 4. mjesto, Mateo Jurgec zauzeo je 6. mjesto dok je Dorian Čatak bio 9.
Zbog odličnih rezultata postignutih na ovom prvenstvu danas je male streličare primila i pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević čestitavši im na zasluženim uspjesima te darivala simboličnim poklonima.
Kako je rekao Zoran Petrović, predsjednik Streličarskog kluba „Kuna“, najmlađi članovi krenuli su stopama svojih starijih kolega, a za takve uspjehe potrebno je puno treninga i napora samim time što je nekima to bilo i prvo natjecanje.
"Završila su dvoranska natjecanja i kreću pripreme za državno prvenstvo za vanjsko natjecanje na 25 metara koje će biti održano u Rijeci krajem školske godine", rekao je trener Damir Marošević.