pakrac naslovna rukomet

2. HRL istok

TENJA - PAKRAC 37:33

Pakrački rukometaši su se vratili poraženi i s drugog ovosezonskog gostovanja gdje ih je ekipa Tenje, novopečeni drugoligaš, u 2. kolu nadmašila s 37:33 (22:18). Najefikasniji igrač Pakraca bio je Matija Šimić s 12 pogodaka, a Ivan Macura pridodao je 6.

“Prvi dio susreta protekao je u igri "gol za gol", gdje se niti jedna ekipa nije uspjela odvojiti na osjetniju razliku. Kod rezultata 11:9, Tenja radi seriju 6:2 i odlazi na velikih 6 pogodaka prednosti. Do kraja prvog dijela smo tu prednost uspjeli nešto smanjiti te se na odmor odlazi sa rezultatom 22:18. Vjerovali smo da možemo smanjiti i preokrenuti rezultat, no previše smo griješili da bi se to dogodilo. Tenja je to znala iskoristiti te povećati prednost na dvoznamenkastu razliku. No, ipak uspjevamo smanjiti zaostatak te je utakmica završila porazom od 4 gola razlike”, izjavio je Ivan Macura, stožerni igrač te tajnik kluba.

U srijedu 12. listopada u 19.30 sati u pakračkoj dvorani seniore trenera Svena Zerdina očekuje kup utakmica protiv prvoligaša Viro Virovitica, a za vikend će također odigrati domaću utakmicu u kojoj će ugostiti Valpovku.

Dječaci U11 odigrali odlično kolo

Podmladak pakračkih rukometaša, kategorija U11 pod vodstvom trenera Anđelka Luciča odigrala je proteklog vikenda dvije utakmice u sklopu 4. kola 1. HRL. Iako sa samo 8 igrača u zapisniku, malo je nedostajalo da se iz Osijeka vrate s punim plijenom.

U prvoj utakmici su uvjerljivo savladali Osijek 2 rezultatom 15:3, dok su u drugom susretu tijesno poraženi rezultatom 19:18 od Osijeka 1. Najefikasniji igrači su bili Benjamin Lucić i Matija Širac koji su postigli svaki po 12 pogodaka.