nogomet lopta

4. MŽNL SB-PŽ 

Škola nogometa „Li-Pa“ ubilježila je pobjedu i u drugom kolu te zauzimaju visoko drugo mjesto na tablici sa samo jednim golom zaostatka za prvoplasiranom Marsonijom. U pobjedi 3:1 na gostovanju u Donjim Andrijevcima, pogotke su postigli Gabrijel Akrap i dvostruki srijelac Leo Komarić.

Nadolazeću subotu će ugostiti Vinogorca ponovno na Gradskom stadionu u Pakracu u 10 sati.

1. ŽNL 

I nakon pet kola Dobrovac i dalje ne zna za poraz, a jučerašnjom domaćom pobjedom 2:1 protiv Omladinca iz Čaglina u 5. kolu, odmakli su šest bodova prvim pratiteljima - Buku i Kaptolu. Oba pogotka postigao je Željko Popović, a slijedi im gostujuća utakmica protiv četvrtoplasiranog Graničara iz Zagrađa.

2. ŽNL 

Croatia Donja Obrijež jučer je upisala prvi ovosezonski poraz, u 4. kolu na domaćem terenu bolja je bila Sloga iz Trenkova rezultatom 4:2, a pogotke za Obriježane postigli su Patrik Sabo i Antonio Josipović.

Nakon teškog gostovanja u Trenkovu, Croatia će se pokušati vratiti u pobjedničke tračnice iduću nedjelju gdje će na domaćem terenu ugostiti Biškupce koji su četiri kola upisali tri poraza i jednu pobjedu.

Dinamo Badljevina nakon četiri kola ima dvije pobjede i dva poraza, jučer su na domaćem terenu izgubili od Sulkovaca 2:0 koji su do te utakmice bili jedina ekipa bez bodova.

Na rasporedu za idući vikend im je derbi utakmica protiv Prekopakre u subotu u Matkovcu.

Slavonija Prekopakra poražena je na gostujućoj utakmici u Bučju 3:0 te se nalazi u kvartetu posljednjeplasiranih ekipa koje su osvojile tri boda u dosadašnjem dijelu sezone.

Priliku za poboljšanje plasmana imat će u subotu u 16.15 sati na domaćem terenu u Matkovcu gdje će odigrati derbi utakmicu protiv Badljevine.