prepoičetnici igra Medium

Puna je natjecateljska sezona za pet mladih kategorija Hajduka. Smjenjuju se porazi i pobjede, ali je najvažnije da se radi i igra. Najmlađi predpočetnici (mlađi od 9 godina) trenera Dubravka Ljevakovića zadnji su počeli  proljetni dio natjecanja u Županijskoj ligi Bjelovar i odigrali su dvije utakmice u kojima su kao gosti u Novoj Rači pobijedili Trnski s 13:0 i kao domaćini ovog vikenda Garić s 4:3. Iduće kolo su slobodni. U konkurenciji sedam ekipa su drugi s 15 bodova.    

Nešto starija kategorija (U10), također trenera Ljevakovića u Županijskoj ligi Požega nastavili su ritam visokih pobjeda pa je ovog vikenda stradala u Pleternici Slavija s 10:0. U 15 prvenstvenih utakmica imaju isto toliko pobjeda uz ogromnu gol razliku od +124.  Uz toliko postignutih pogodaka ističu se tri najbolja strijelca lige: Erik Rek 34, Ivan Ilinković 21 i Roko Kokalović 18 postignutih pogodaka. Sljedeći vikend će ugostiti posljednju ekipu „Dinama“ iz Vidovaca.

Pioniri u15 21 Medium

Mlađi pioniri (U13) trenera Viktora Trbare u požeškoj županijskoj ligi u 15. kolu su u Pleternici poraženi od Slavija s 3:2. Idući vikend dočekuju posljednji Jakšić. Nakon 15. kola su u konkurenciji 11 ekipa su šesti na tablici s 21. bodom.

Stariji pioniri (U15) trenera Darka Kelemena ovog su vikenda trebali igrati u Pleternici možda odlučujuću utakmicu u borbi za prvo mjesto, no ona je odgođena za 28. travnja. U njoj će se  sastati vodeća Slavija, 36 bodova i Hajduk s bodom i utakmicom manje. Preko vikenda u 18. kolu dočekuju predzadnju Mladost iz Pavlovaca.

Kadeti (U16) koje vode također Kelemen u međužupanijskoj ligi Brod-Požega su prošlog vikenda na gostovanju U Gornjoj Vrbi poraženi s 2:1 od Omladinca. S 13 bodova su u konkurenciji 10 ekipa trenutno sedmi, a idućeg vikenda dočekuju susjede na tablici iz Kaptola.      

Hajduk ima i šestu mlađu kategoriju, nenatjecateljsku koja okuplja djecu predškolske dobi koju vježba Franko Zandona.