mladi postrojeni naslovna

Hajdukova škola nogometa ove godine će u natjecanjima mladih kategorija nastupiti kao i lani s pet starosnih kategorija raspoređenih u županijske i međužupanijske lige, a prvenstva im počinju 4. ili 11. rujna. U Hajdukovim mlađim selekcijama ove sezone nije došlo do niti jedne promjene trenera u odnosu na prošlu sezonu, osim što je  Darko Kelemen zamijenio Krunoslava Otopala na mjestu voditelja nogometne škole.    

Hajduk u ovoj sezoni nema juniorsku selekciju. Umjesto nje su uveli kadetsku (U16 – mlađi od 16 godina) koji će pod vodstvom trenera Daria Škariota igrati u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Brod-Požega koju čine 12 klubova iz Vidovaca, Požege, Kaptola, Velike, Sl. Broda (Marsonija, Željezničar, Budainka), Nove Gradiške, Oriovca, Vrpolja i Gornje Vrbe. U subotu  4. rujna  (10 sati) u 1. kolu Hajduk dočekuje  Kaptol.

Stariji pioniri (U14) trenera Darka Kelemena igraju u konkurenciji 11 klubova s naše županije, među njima su Lipik i Donja Obrijež. Prvo kolo 5. rujna Hajduk je slobodan, Donja Obrijež ide u Kaptol koji 12. rujna dolazi u Pakrac.

Utakmica U14

Mlađi pioniri (U12) trenera Viktora Trbare također igraju u ligi s 11 klubova s naše županije, a prvu utakmicu, nakon što su slobodni u prvom kolu imaju 11. rujna protiv Kaptola.

IMG 9032

Novost je prisutna kod kategorije limača (U10) trenera Dubravka Ljevakovića koji su lani igrali Međužupanijsku ligu Brod-Požega koja je ukinuta te sada igraju u županijskoj ligi u kojoj će biti šest klubova pa će igrati četverokružno. Osim Hajduka to su još klubovi iz Požege (Slavonija i NK Požega), Pleternice, Velike i Vidovaca. Prvo kolo igra se 5. rujna, a Hajduk gostuje protiv Dinama Vidovaca, ali uslijed ljetošnjeg stradavanja njihovog stadiona u poplavi, ovaj klub sve svoje domaćinske utakmice igra u Požegi.

U 11 ekipa

U Prvoj bjelovarskoj ŽNL početnika (U9) također trenera D. Ljevakovića, igrat će kao i lani  sedam ekipa iz Velikog Grđevca, Daruvara (2), Nove Rače, Lipika i Garešnice. Igra se također četverokružno pa razigravanje sa sjevernim dijelom lige. U prvom kolu 11. rujna  mali Hajdukovci dočekuju vršnjake NK Trnski iz Nove Rače.