pobjednik

Pakrački MMA borac Leon Krajačić u subotu je nastupao u Puli na „Gladiator Fight Night 5" priredbi i pobijedio u glavnoj borbi večeri.

Kako izvješćuje specijalizirani portal za borilačke sportove profightstore, a potvrdio nam je to i Leon, na priredbi koja je zbog epidemioloških mjera održana bez gledatelja, ali ju je bilo moguće gledati uživo preko kanala YouTube „na programu je bilo 9 odličnih borbi, dvije amaterske, tri po IMMAF pravilima te četiri po klasičnim MMA pravilima. U glavnoj borbi večeri sukobili su se Leon Krajačić i Ivan Bilić. Obojica su dobro poznati regionalnim fanovima jer smo ih imali priliku gledati na prošlogodišnjem Armagedon turniru. Stekao se dojam da Bilić ulazi kao lagani favorit, no mladi Leon je pokazao čvrstoću i parteraško znanje. Borac iz Pule je odlično pogađao u stojci, a Krajačić je čekao svoju priliku. Pokazao je momak iz Pakraca svoju sambo podlogu i u jednom klinču je vrlo atraktivno 'počistio' Bilića“, izvješćuje portal profightstore uz napomenu da je koristio takozvanu tehniku submission (poluga), a sve to se događalo već u četvrtoj minuti prve runde u meču koji je predviđen da traje tri runde po pet minuta.

udarac

Ovom 22-godišnjem Pakračaninu, koji borilačke vještine trenira sedam godina, ovo je bio 12. meč u karijeri koji statistiku dijeli na amatersku gdje je neporažen dobio šest mečeva, te profesionalnu u kojoj zasad ima omjer 3/3. Osim u Pakracu u klubu Crobran, trenira i sparira u borilačkim klubovima u Osijeku, Belišću i Zagrebu te čeka slijedeći profesionalni meč.

borba

Fotografije: privatna arhiva