banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

ml. pioniri

Tri od pet mlađih kategorija Hajduka su u zadnjoj trećini natjecanja vodeći sastavi svojih liga, a za prvo mjesto se još bore i stariji pioniri.

Sinoć su juniori (U18) u Vetovu, trenera Darija Škariota, pobijedili u utakmici 17. kola 1. ŽNL „Graševinu“ sa 7:2  pri čemu je Fabijan Nikić postigao tri gola i svoj ukupni ovosezonski skor podigao na 19 ispred Nike Čuljka koji je postigao dva manje. Idući vikend u Pakracu dočekuju „Požegu“ što je važna utakmica u borbi za naslov. Pakračani su s 42 boda i uvjerljivo najboljom gol razlikom od +62 vodeća momčad prvenstva dok Požežani kao i Pleterničani zaostaju četiri boda. 

Vodeći sastav 1. ŽNL su i mlađi pioniri (U13) trenera Viktora Trbare. Oni su ovog vikenda kao domaćini pobijedili Mladost Pavlovci s 5:0. Idući vikend idu u goste Lipiku. Pakračani su vodeći i ispred Slavonije Požega i imaju prednost od 8 bodova.

Svih 14 pobjeda i to uz postignutih 143 i primljenih samo sedam golova imaju i predpočetnici (U9) trenera Dubravka Ljevakovića koji se natječaju u bjelovarskoj županijskoj ligi – skupina jug. U zadnjem kolu nisu imali milosti prema domaćinima u Garešnici u utakmici u kojoj su pobijedili s 11:1 pri čemu su Petar Kratki i Erik Rek postigli svaki po četiri pogotka. S tim učinkom Rek je došao u ovoj sezoni do 51 gola. U idućem kolu im u goste dolazi posljednja ekipa Daruvara 2.

Za prvo mjesto u 1. ŽNL se bore i stariji pioniri (U15) trenera Darka Kelemena. Oni su na tablici treći, samo bod manje od vodećeg dvojca iz Velike i Požege. Ovog vikenda su bili slobodni, a idućeg  gostuju u Rajsavcu protiv Dinama.

Kategorija početnika (U11) trenera Dubravka Ljevakovića se jedina natječe u Međužupanijskoj ligi Brod-Požega pa je razumljivo i da su rezultati slabiji. Pakračani su u subotu izgubili kod kuće od vršnjaka Marsonije iz Sl. Broda 6:0. Idućeg vikenda gostuju u Požegi. Nakon 16 odigranih utakmica su u konkurenciji 10 ekipa osmi s 14 bodova. 

Dudini 11

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić