banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Nogometni vikend

U 18. kolu MŽNL SB/PŽ Hajduk je na gostovanju u Sibinju izgubio od domaće Mladosti s 2:1 i tako prekinuo pobjednički travanjski niz ostavaren protiv požeških ekipa. Utakmica u Sibinju razriješena je u razdoblju od 43. do 55. minute. Domaćin je poveo dvije minute prije odmora, da bi dvije minute nakon ponovnog izlaska na teren svoju prednost povećao na 2:0. U 55. minuti domaćini autogolom postavljaju konačnih 2:1. Iako je Hajduk imao više propuštenih prilika da utakmicu okrene na svoju stranu, prema nepristranim izvorima značajnu ulogu u konačnom ishodu imao je i glavni sudac utakmice Bošnjak koji je lošim odlukama oštetio Pakračane. U prilog tome ide i izjava trenera Hajduka Tomislava Kužileka:

„Teška utakmica, na teškom gostovanju. Nismo zaslužili izgubiti dapače bili smo bolja ekipa i imali niz prilika koje nismo iskoristili, a trebali smo i morali uzeti bodove. Gosti su svoje iskoristili i odnose pobjedu i na tome im čestitam. Svojim dečkima čestitam od srca na borbi, igri i svemu što su prolazili, glavu ponosno gore. Ljudima u crnom hvala na svemu, sport i poštenje je očito na zadnjem mjestu, sramota…zapitajmo se!!“, s malom dozom sarkazma osvrnuo se pakrački trener na nedjeljni dvoboj.

Nakon jučerašnjeg poraza Hajduk je na 8. mjestu s 26 bodova, odmah iza Sikirevaca koji imaju bod i više i bit će domaćini našim nogometašima sljedećeg vikenda u sklopu 19. ligaškog kola.

Dan ranije Lipik 1925 je na svom terenu izgubio od Dinama iz Vidovaca s 2:5. U idućem kolu Lipičani na svom terenu čekaju Mladost iz Sibinja.

U 1. ŽNL Doboravc je na svom terenu pobijedio Sulkovce s 3:1 golovima Nemetha,Tutića i Galovića, dok su Obriježani pali u Vetovu gdje ih je domaća Graševina pobijedila s 5:0. 

U 2. ŽNL domaćinstva nisu pomogla našim klubovima da izbjegnu poraze. Dinamo iz Badljevine je izgubio od Eminovaca 2:3, a Slavonija u Prekopakri od Parasana iz Golobrdaca s 1:6.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić