Samo je KK Sloga iz Prekopakre osvojila bodove na startu prvenstva u 2. i 3. Hrvatskoj kuglačkoj ligi. Unatoč slaboj partiji u kojoj su kao ekipa srušili tek 2911 čunjeva kuglači Sloge su u Požegi bili za 29 čunjeva bolji od INE. Pojedinačne pobjede su upisali D. Blažević, S. Poletto, I. Turković stariji, J. Dumančić i V. Juranović. Naš drugi predstavnik u 3. HKL Lipik 1974 je na pakračkoj kuglani uvjerljivo poražen od PPK Kutjeva sa 7:1, a jedini pojedinačni bod je osvoji I. Hofman (520).

U premjernom nastup u 2. HKL u Novoj Gradišci KK Slavonski banovac je izgubio sa 6,5 naprema 1,5. Jedini bod je osvojio Ž. Štampf (524) dok je neodlučno odigrao D. Lepka (530). Zvonku Gnezdi koji je ovog vikenda najuspješniji pakrački kuglač s 555 srušenih čunjeva nije bilo niti to dovoljno za bod.

Utakmice prve lige se ovog vikenda nisu igrale pa će KK Pakrac prve bodove u ovom prvenstvu pokušati osvojiti idućeg vikenda kad u 4. kolu gostuje u Osijeku kod vodećeg Kandita.

Slavonski banovac u 2. kolu u subotu u 17 sati dočekuje Zanatliju iz Slavonskog Broda. KK Sloga u petak u 18 sati dočekuje brodski Regoč, a Lipik gostuje u Požegi istoimenom domaćinu.