Vrlo dobar vikend imale su mlađe kategorije NK Hajduka jer su u pet odigranih utakmica ostvarili četiri pobjede i tek jedan poraz.
Najznačajniju pobjedu su ostvarili mlađi pioniri (U13) trenera Viktora Trbare koji su u 9. kolu 1. Kvalitetne lige Slavonije i Baranje na domaćem terenu jučer pobijedili vršnjake Slavije iz Pleternice 3:0 (strijelci Moreno Komora 2, Antun Horvat). Ona je utoliko značajnija jer im je to prva pobjeda ove jeseni čime su se maknuli s posljednjeg mjesta koje su prepustili upravi jučerašnjim protivnicima.

Protiv istog protivnika uspješni su jučer bili i njihovi „cimeri“ stariji pioniri (U15) trenera Darka Kelemena koji su pobijedili 2:0 (Stjepan Dietzman i Luka Majstorović). Ovom pobjedom stariji pioniri su došli na osmo mjesto s isto toliko bodova. Obadvije selekcije idućeg vikenda će u goste u Požegu.
U trećoj utakmici jučerašnjeg programa na gradskom stadionu juniori (U18) trenera Marijana Krpana bili su uspješni i efikasni protiv Lipika i zabilježili u rijetko korektnoj utakmici kojoj je na trenutke nedostajalo i žara pobjedu od 8:1 (Alen Grafina 2, Filip Ditzman, Bruno Pierobon, Tvrtko Krpan, Franko Kelemen, Leonardo Rusmir, Antonijo Gagula). Pakrački juniori iz osam prvenstvenih utakmica ove jesni imaju isto toliko pobjeda i gol razliku od 57:6 pa su uvjerljivo prvi u županijskoj ligi.


Ipak najefikasnija selekcija ovog vikenda su bili Limači (U11) trenera Dubravka Ljevakovića koji su na gostovanju u Orioliku postigli pobjedu od 9:0 (Jakov Švajghart 3, Luka Tepurić 2, Josip Ilinković 2, Jakov Križan 2). Na tablici Međužupanijske lige Požega-Brod „limači“ su nakon devet kola drugi s 20 bodova. Narednog vikenda će na gostovanje u Lipik.
Jedini poraz zabilježili su najmlađi početnici (U9) koje također trenira Ljevaković. Oni su u sedmom kolu Međužupanijske lige Bjelovar-Virovitica poraženi u Virovitici s 3:2 (Ivan Sabo, Ivan Ilinković) i sa sedam bodova su četvrti na tablici.
U ovoj kategoriji mnogim mladim igračima su to prve službene utakmice, a njihova odlika je da je teško razlučiti tko se više veseli svakom postignutom golu: mladi igrači na terenu ili bake i mame na tribinama, što je jedan od razloga njihovog postojanja. Drugi je sportski odgoj i učenje nogometa te društvena socijalizacija, a postignuti gol tek nagrada za svačiju upornost. Ove jeseni su se golovima radovali dvanaest puta. Nova prilika će biti ovog vikenda kada dočekuju vršnjake iz Garešnice.