Momčadi s pakračko - lipičkog područja odigrale su 2. kolo Županijskog nogometnog kupa, a plasman u sljedeće kolo izborio je samo pakrački Hajduk pobjedom u Trenkovu protiv domaće Sloge gdje je uvjerljivo slavio sa 6:2. Iako su dan ranije igrali prvenstveni dvoboj Hajdukovce to nije omelo da potvrde razliku u klasi i pogocima Borisa Prohaske (2 gola) Kaurina, Svjetličića, Grfine i Petrovića izbore naredno kolo.

Hajduk je nastupio u sastavu: Matijašević, Kačer, Pjerabon, Baškiera (od 46’ Komljenović), Krenek, Grubišić (od 46’ Dupor), Grafina, B. Prohaska (od 60’ Petrović), Dietzman (od 46, I. Svjetličić), Kaurin, Kelemen.

Treće kolo nije uspio izboriti županijski prvoligaš Lipik 1925 koji je kao domaćin 3:2 poražen od Kaptola. Poluvrijeme su igrači Ognjena Kafke riješili u svoju korist i vodili 1:0, no u nastavku su Kaptolčani kreirali preokret i otišli dalje. Lipičke golove postigli su Oršić i Kafka s bijele točke.

Od kupa se oprostila i Croatija iz Donje Obriježi koja je u Vetovu eliminirana od domaćeg Kamena nakon izvođenja jedanaesteraca. Regularni dio završio je bez pogodaka.