Bravo sport & Rekreacija iz Gradiške (BiH) pobjednik je Ljetnog malonogometnog turnira igranog od 5. do 15. lipnja na igralištu kod stare gimnazije u Pakracu. Oni su u finalnom susretu pobijedili CB Numero/Kip Gradnja iz Nove Gradiške s 4:1.
Završni dan otvoren je polufinalnim susretima u kojima su momci iz Gradiške eliminirali daruvarskog predstavnika Cafe bar Jet Set/Public s 2:1 i poslali ga u borbu za 3. mjesto, dok je isto učinio i CB Numero/Kip Gradnja ekipi Noćnog kluba Plavac kojima, ispostavilo se, nisu pomogli niti pridošli najbolji futsal igrač Hrvatske i kapetan hrvatske reprezentacije Tihomir Novak te reprezentativci Vedran Matošević i Kristijan Grbeša. Neizvjesna utakmica je, zahvaljujući izvrsnim vratarima, nakon remija (1:1) u regularnom vremenu otišla do kaznenih udaraca u kojima su sretniji i spretniji bili Novogradiščani.


Odmah potom odigran je susret poraženih, a u utakmici za 3. mjesto „plavci“ su s 5:3 lako pobijedili Daruvarčane. Finalni susret opravdao je očekivanja tristotinjak prisutnih gledatelja, a dvoboj dvije Gradiške, hrvatske i bosanske - bogat atraktivnim potezima, čvrstim duelima i međuigračkim sitnim čarkama svojstvenim završnoj utakmici - na kraju je podosta uvjerljivo otišao na stranu Bosanaca. Pobijedili su s 4:1 i kući odlaze s 14 tisuća kuna koliko iznosi nagrada za osvojen turnir, drugoplasirani CB Numero osvojio je 4 tisuće kuna, s 2 tisuće kuna morat će se zadovoljiti Caffe bar Noćni klub Plavac, dok su Daruvarčani za prikazano tijekom desetodnevnog turnira dobili večeru organizatora.

Kako je već red na svakom ozbiljnijem turniru, nagrađeni su i najbolji pojedinci. Najbolji vratar turnira je Miloš Bojanić iz pobjedničke momčadi Bravo Sport&Rekreacija iz koje dolazi i najbolji igrač Neven Bunić. Najboljim mladim igračem proglašen je Filip Bungić iz CB Numero/Kip Gradnja, dok je najefikasniji strijelac ovogodišnjeg turnira s 10 postignutih pogodaka Fran Res iz daruvarske momčadi. Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručio je Sadmir Delihodžić, predsjednik Sportske zajednice Grada Pakraca koja je i organizirala ovogodišnji turnir u suradnji s Udrugom mladih "Mali most" Pakrac i Udrugom djece branitelja Domovinskog rata Pakrac – Lipik. Turnir je u sklopu „Pakračkog ljeta“ igran pod pokroviteljstvom Grada Pakraca.

[caption id="attachment_17573" align="aligncenter" width="900"] Najbolji igrač turnira[/caption]

[caption id="attachment_17571" align="aligncenter" width="900"] Najbolji golman[/caption]

[caption id="attachment_17572" align="aligncenter" width="900"] Najefikasniji strijelac[/caption]

[caption id="attachment_17570" align="aligncenter" width="900"] Najbolji mladi igrač[/caption]