banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

U 26. kolu Međužupanijske nogometne lige Slavonije i Baranje Hajduk je jučer doživio katastrofu u Novoj Gradiški. Poražen je od Sloge s nevjerojatnih 8:0 što je sigurno najveći poraz u službenoj utakmici Hajduka u posljednjih 15 sezona, a vjerojatno i znatno duže.
U klubu nemaju objašnjenja za ovakav poraz osim da je sve bilo loše, posebice u prvih 30 minuta u kojima je Hajduk primio šest golova koji su podali kao na traci u 9., 12., 21., 24., 28. i 31. minuti da bi preostala dva dobili u drugom poluvremenu. Zasigurno da je jedan od razloga ovako visokog poraza i činjenica da igrači Hajduka nisu u cijeloj utakmici dobili niti jedan žuti karton što već dovoljno ilustrira borbenost koje nije bilo.
Ovakav poraz čudi tim više jer u odnosnu na utakmicu od prije osam dana kada je na domaćem igralištu pobijeđen Borac-Agrar s 3:0 su nedostajali samo Kaurin i Krenek.
Hajduk se treba iskupiti u narednom kolu na svom stadionu, što neće biti lako jer dočekuje četvrtoplasiranu ekipu Otoka.
Četiri kola prije kraja Hajduk je s 30 bodovana 12. mjestu i ne bude li nekih velikih iznenađenja opstanak u ligi ne bi smio biti upitan.
U Novoj Gradišci su jučer igrali: Matijašević, Filipović, Baškiera, Lesiček (od 58. Pjerobon), Prohaska (od 32. Dietzman), Komljenović (od 67. Kačer), Petrović, Kovačić (od 76. Kelemen), Rekavić, Grubišić, Lukesetić (od 34. Grafina).
Da Hajduk jučer nije u Gradišci imao dobra dan kazuju u rezultati mlađih kategorije koji su protiv istog kluba igrali prijepodne. Mlađi pioniri (U12) su neočekivano izgubili s 1:0 čime su ozbiljno umanjili šanse za prvo mjestu za koje se utrkuju s brodskom Marsoniom i požeškom Slavonijom. Jedini su uspješni koliko-toliko bili limači (U10) odigravši protiv vršnjaka iz Gradiške 3:3 (strijelci Jakov Švajghart, Leo Tepurić i Josip Ilinković).

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić