Iza nas je vikend koji naši predstavnicu u 2. i 3. ŽNL trebaju što prije zaboraviti. Kod drugoligaša sva tri naša predstavnika nisu uspjela osvojiti niti boda dok ništa uspješnija nije bila niti Slavonija iz Prekopakre - jesenski prvak 3. ŽNL,  koja je nakon pauziranja u prvom kolu, u drugom poražena u Ovčarama.

Krenimo redom. Nogometaši Croatije su u Obriježi dočekali momčad Omladinca iz Čaglina i poraženi su 3:2, a pogotke za domaćina postigli su Jozipović i Savi. Domaćim porazom i tek bodom iz prošlog domaćinstva Obriježni nakon prva dva kola jeseni i povoljnog rasporeda ostaju na samom dnu tablice pa će bodove spasa morati potražiti u nastavku.

Ništa bolje u prvenstvo nije krenuo niti Dobrovac. Oni su poraženi u Rajsavcu s 4:1, a pogodak je postigao Lujić. Trener Gurdon ponovo nije imao kompletan sastav na raspolaganju pa ovakav ishod i ne čudi. Valjda jedini koji je imao veće probleme od Gurdona je Krešimir Kačer, trener Dinama iz Badljevine koji je na gostovanje u Sulkovce otišao s 10 igrača. Bodove, jasno, nije niti očekivao pa je rezultat od 4:0 za domaćina još i podnošljiv. Kačer tvrdi da po spisku ima dvadesetak igrača pa ovakvih problema više ne bi trebalo biti, a ispred kluba su utakmice istine jer u naredna tri kola igraju protiv direktnih suparnika za opstanak. U Badljevini gostuje Kamen iz Vetova, potom oni gostuju u Drenovcu pa kod kuće čekaju Obriježane. Tri utakmice koje će sigurno usmjeriti Badljevčane  i dati odgovor gdje ćemo ih gledati naredne sezone.

U 3. ŽNL jesnski prvak Slavonija iz Prekpakre bilježi iznenađujući poraz u Ovčarama. Uz tradicionalno Prekopakranima nesklonog suca koji je po riječima trenera Hofmana svojim odlukama direktno utjecao na razultat, problem je i slab odaziv igrača na treninge u pripremnom periodu što se odmah odrazilo i na rezultat. Poraženi su 3:2 uz dva pogotka Popovića. Glavni suparnik za naslov, Graničar iz Bučja se uz utakmicu više odljepio na 6 bodova prednosti pa će za eventualnu borbu za naslov igrači Slavoniji trebati prionuti poslu.