Nogometaši Lipika su pod vodstvom novog trenera Tomislava Kužileka nakon pet uzastopnih poraza konačno uspjeli pobijediti i upisati nasušno potrebne bodove. U utakmici 9. kola 1. ŽNL bolji su bili od pretposljednjeg Dinama iz Vidovaca s 3:1 i tom su pobjedom Vidovčane smjestili na samo dno prvenstvene tablice. Pogotke su postigli Galko, Šugić i Podunavac.

Posljednje 9. kolo jesenskog dijela prvenstva 2. ŽNL ponudilo je lokalni derbi u Badljevini gdje je domaći Dinamo dočekao goste iz Dobrovca. Važna utakmica, jer su objema ekipama s dna ljestvice bodovi bili nužni, završila je zasluženom pobjedom Dobrovčana od 5:2, a strijelci za pobjednike bili su Visković dva puta te Tepeš, Tutić i Jozić po jednom. Trener Gurdon bio je zadovoljan „unatoč lošim rezultatima tijekom sezone znao sam čime raspolažem i vjerovao sam u kvalitetu svoje momčadi, u kvalitetu svojih igrača. Morali smo proigrati, šteta što se dogodilo tek posljednja dva kola. Sad slijedi pauza, a od proljeća krećemo prema vrhu“. Croatia iz Donje Obriježi napokon je pobijedila. Stradao je Kamen iz Vetova, bilo je 3:2, a pogotke su postigli Jozipović, Brinjak i Čakarić. „Bili smo puno bolji, kod vodstva 3:1 imali smo još prilika za dotući protivnika, a onda smo primili gol koji nas srećom nije koštao“, rekao nam je trener Obriježana Dario Škariot. Obriježanima prije odmora još slijedi zaostala utakmica s Dinamom iz Badljevine, koja će biti odigrana u Obriježi.

Trećeligaško društvo također odlazi na odmor, a naslov jesenskog prvaka prezimit će u Prekopakri. Posljednje kolo puleni trenera Hofmana odigrali su neodlučeno 0:0 u Bučju kod Graničara, direktnog suparnika za prvo mjesto, što im je zbog bolje gol razlike bilo dovoljno za prvo mjesto.