U 4. kolu MŽNL Slavonije i Baranje nogometaši Hajduka odigrali su 2:2 s Bobotom Agrar i sa samo dva osvojena boda sve su udaljeniji od sredine tablice i mirnog nastavka prvenstva.

Gosti su poveli već u 17.minuti utakmice nakon čega se domaćin ipak uspijeva pribrati pa rezultat kakve-takve terenske inicijative dolazi u obliku kaznenenog udarac kojeg Boris Prohaska u 35. minuti pretvara u izjednačenje. Na odmor se otišlo s remijem, da bi nastavku utakmice Hajduk krenuo nešto žustrije i već u 48. minuti na krilima jučer vrlo dobrog Antonija Zanettija i povratnika u momčad Ivana Kaurina došao do vodstva. Asistent Zanetti, strijelac Kaurin za vodstvo koje je trajalo do 79. minute u kojoj gosti dolaze do poravnanja nakon neobjašnjivog kiksa i potpuno krive procjene golmana Roberta Zanettija, do jučer vrlo pouzdanog i sigurnog Hajdukovog čuvara mreže.

Bobota Agrar je momčad koja se mogla vrlo lako pobijediti, ekipa je to koja je od nogometne vještine prikazala vrlo malo, većinu utakmice momci iz Bobote su ležali po terenu nakon svakog kontakta, tražili liječničku intervenciju i krali vrijeme pa je šteta što Hajduk to nije kaznio. Valja dodati da Pakračani ponovo nisu bili kompletni, zbog poslovnih obaveza nije igrao Marko Giacometti jedan od najvažnijih igrača, a u prvom dijelu utakmice povrijedio se i kapetan Darko Kovačić pa na kraju krajeva niti ovaj bod uopće ne izgleda toliko loše.

Na Hajdukov se kontu nakon četiri odigrana kola nalaze tek dva osvojena boda, a nastavak prvenstva donosi teško gostovanje u Slavonskom Brodu kod Željezničara, momčadi iz gornjeg dijela tablice.