Dosadašnji predsjednik Davor Huška jedini je kandidat za predsjednika Gradskog odbora  HDZ-a Pakrac u narednom četverogodišnjem mandatu koji će večeras biti izabran na izbornoj skupštini koja će biti održana u gradskoj vijećnici. Osim predsjednika, 101 izaslanik iz 11 temeljnih ogranaka izabrat će između 27 kandidata i 14 članova gradskog odbora, tri člana nadzornog odbora te 15 izaslanika za županijsku izbornu skupštinu ove stranke.

Prije izbornog dijela na skupštini će dosadašnji predsjednik Davor Huška podnijeti izvješće o radu u proteklom četverogodišnjem razdoblju.

Večerašnja izborna skupština je na području Pakraca završni čin izbornog procesa u HDZ-u koji je prvi dio imao 16. i 17. travnja kada je oko 650 članova pakračkog HDZ-a biralo čelništvo u 11 temeljnih ogranaka te predsjednika stranke na državnoj razini pri čemu je jedini kandidat Tomislav Karamarko dobio u Pakracu glas oko 65 posto članstva koliko ih je izašlo na izbore. Istovremeno su u temeljnim ograncima izabrani slijedeći predsjednici:  u Badljevini Miroslav Delač, u Donjoj Obriježi Darko Jozipović, u Majurima Vlado Kiš, u Omanovcu Marijan Certić, Pakrac Centar - Marijan Širac, Pakrac Jug -  Robert Matijašević, Pakrac Sjever - Zoran Hofman, Pakrac Sjever i Kusonje -  Ilija Turković mlađi, Prekopakra - Zvonko Martinović, Ploštine, Toranj, Kapetanovo Polje  - Josip Delorenci i  u Velikom Banovcu Igor Cavalli.