mulitpak glazbena vjezbaonica naslovna

Dvorište kurije Janković danas se pretvorilo u glazbenu igraonicu. Profesorica Srednje škole Pakrac, Marina Grčević, u dvorištu je u suradnji sa svojim učenicima, fizioterapeutskim tehničarima, posložila sportski poligon i održala vježbaonicu uz glazbu za osnovnoškolce.

Tako smo mogli vidjeti učenike nastavnika Osnovne škole braće Radića Pakrac, Tomislava Novinca, kako nakon razgibavanja uz asistenciju fizioterapeuta prolaze kroz sve stanice poligona. Preskakali su zapreke, lopticom rušili čunjeve, gađali metu kolutima, igrali natjecateljski križić-kružić te održavali ravnotežu na pilates loptama i balans pločama, sve s ciljem razvijanja njihovih motoričkih i kognitivnih sposobnosti, koje su dokazano unazađene pojavljivanjem tehnoloških uređaja, društvenih mreža i popularnih aplikacija u današnje vrijeme, rekla je profesorica.

U današnjem Multipak programu na rasporedu su još dva događaja u Gradskoj knjižnici Pakrac. U 18 sati bit će održana radionica za djecu i mlade - „Pokret u slici“ pod vodstvom Petre Vida, Petra Milića i Nevena Muretića, a u 19 sati Boris Rukavina će predstaviti knjigu „Island – Himalaja“ i održati putopisno predavanje.

multipak-glazbena-vjezbaonica-6
multipak-glazbena-vjezbaonica-7
multipak-vjezbaonica-2
mulitpak-vjezbaonica-1
multipak-glazbena-vjezbaonica-3
multipak-glazbena-vjezbaonica-5
multipak-glazbena-vjezbaonica-4