vrtić maslačak Large

Dječji vrtić Maslačak jučer je objavio javni poziv za upis u program predškole za djecu rođenu u razdoblju od 1. travnja 2016. do 31. ožujka 2017. godine koji nisu polaznici redovitog programa predškolskog odgoja u dječjem vrtiću. Prijave se podnose u razdoblju od 3. do 18. listopada 2022. godine. Uz zahtjev, kojega možete preuzeti na službenoj mrežnoj stranici vrtića www.dvmp.hr ili u tajništvu vrtića, za upis je potrebno priložiti i sljedeće dokumente:

  1. Presliku rodnog lista/izvatka iz matice rođenih za dijete
  2. Preslike osobnih iskaznica roditelja ili uvjerenja o prebivalištu
  3. Presliku iskaznice imunizacije
  4. Potvrdu o objavljenom liječničkom pregledu (roditelji su obvezni predati odgojiteljici najkasnije prvog dana pohađanje programa)

Ispunjeni zahtjev s navedenom potrebnom dokumentacijom dostavljaju se osobno, poštom na adresu Dječji vrtić Maslačak, Matice hrvatske 13/b, 34550 Pakrac ili elektroničkom poštom na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Realizacija programa predškole planira se za razdoblje od veljače do svibnja 2023. godine te će se održavati u objektima Dječjeg vrtića Maslačak u Pakracu i u podružnim objektima Badljevina i Donja Obrijež. Program predškole je besplatan, a prije početka provedbe roditelji će dobiti detaljne upute o načinu i organizaciji programa.