tjedan psihologije 2022 Medium

Pakračka gradska knjižnica poziva vas i ove godine na 15. Tjedan psihologije koji se širom Hrvatske pa tako i u Pakracu obilježava u tjednu od 14. do 20. veljače. Upravo nam je psihologija i s njom povezane aktivnosti u ovim vremenima potrebnija nego ikad, a Tjedan psihologije već godinama nastoji svojim aktivnostima pokazati širinu i uključenost psihologijske teorije i prakse u život zajednice i pojedinca. 
Svi izazovi i nedaće kojima smo bili izloženi ostavili su posljedice na naše mentalno zdravlje i upravo ćemo kroz ovaj Tjedan psihologije na predavanju koje je pripremila naša dugogodišnja suradnica Nataša Major, psihologinja u OŠ braće Radića Pakrac, utjecati na zacjeljivanje ili makar osvješćivanje svega što nam se događalo tijekom još jedne pandemijske godine, ističe u pozivu Monika Lucić Fider, ravnateljica Gradske knjižnice Pakrac.

Nataša Major pripremila je predavanje za sve zainteresirane građane čiji naziv glasi  "Kako razvijati veću otpornost na stres" koje će biti održano u četvrtak, 17. veljače  s početkom u 17 sati, u prostoru knjižnice, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je svoj dolazak i sudjelovanje unaprijed PRIJAVITI telefonom: 411-716, mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u inbox knjižnice, te imati važeću COVID potvrdu.