banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

I za treću predstavu pakračkog hit mjuzikla „Tko pjeva zlo ne misli“ u režiji Dubravke Špančić i izvedbi glumačke družine KPD „Sloge“, izvedene sinoć u Hrvatskom domu, u dvoranu su se unosili dodatni stolci što znači da ju je opet vidjelo više od 300 gledatelja. Kada se tome pridoda jednako takva posjećenost na prve dvije predstave 15. i 16. svibnja mjuzikl je u Pakracu vidjelo već oko 900 građana. Neki i više puta.

Nove predstave u Pakracu, zbog školskih i studentskih obveza pakračkih glumaca amatera za sada nisu u planu, rekla je D. Špančić, ali se one sele izvan našeg grada. Prva takva će biti izvedena već 9. lipnja na dvodnevnom festivalu „Tko pjeva zlo ne misli“ kojim se u zagrebačkom Maksimiru već nekoliko godina odaje počast najvoljenijem hrvatskom filmu. Predstava će u cijelosti biti izvedena  na Vidikovcu u parku Maksimir.

Nakon ljetne stanke slijedi 9. rujna nastup u Centru za kulturu Trešnjevka u Zagrebu, a 21. listopada u Kutini, u organizaciji tamošnjeg Pučkog otvorenog učilišta. Interes je iskazalo i Pučko otvoreno učilište Daruvar, a okvirni termin je rujan.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić