banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

Jučer s početkom u 17 sati u Gradskoj knjižnici održano je prvo od dva predviđena predavanja u okviru obilježavanja  11. tjedna psihologije koji se već dug niz godina u Hrvatskoj obilježava  tijekom veljače. Predavanje je održala prof. psihologije Nataša Major na temu „POGLED U ZVIJEZDE – tko su daroviti?“ , a koliko je tema interesantna pokazali su naši sugrađani izvrsnim odazivom jer je prostor predviđen za ovo događanje bio premalen da bi prihvatio sve zainteresirane pa je sjedećih mjesta bilo i u hodniku.

Predavanje je trajalo oko sat vremena a prisutni su mogli slušati o darovitosti i genijalnosti, kako pojedinci i društvo reagiraju na tu različitost i kako se s edukacijske strane pristupa onima koji su daroviti kako bi se omogućio razvoj njihovog potencijala kao i pregršt drugih zanimljivosti. Posjetiteljima je također ponuđen i izbor knjižničke literature na tu temu kako bi zainteresirani mogli dodatno popratiti temu predavanja.

Sljedeće predavanje moći ćete poslušati već u četvrtak 22. veljače u 18 sati a održat će ga mag. psych. Ivana Marin na temu „DRUŠTVENI EKSPERIMENT NAŠEG DOBA“. Predavanje će se također održati u prostoru Gradske knjižnice a ulaz je slobodan.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić