srbi auto naslovna

Srpsko narodno vijeće (SNV) danas je u sklopu projekta „Od vrata do vrata“ Odjela za socijalna i humanitarna pitanja SNV-a kod Srpske kuće Pakrac u ulici 30. svibnja izvršilo primopredaju još jednog vozila vozaču pratitelju, a koje će biti na usluzi svim socijalno potrebitima s područja grada Pakraca i Lipika te njihove šire okolice.

SNV-ovi vozači pratitelji kroz program „Od vrata do vrata“ pružaju besplatnu uslugu prijevoza starijih osoba koje žive u ruralnim, izoliranim te slabije ekonomski i demografski razvijenim područjima. U ovom trenutku već djeluju u Benkovcu, Erveniku i Kninu, Gračacu, Donjem Lapcu, Gospiću i Lovincu, Glini, Petrinji, Sunji i Donjim Kukuruzarima, Slatini, Voćinu, Krnjaku (Vojnić, Barilovići, Slunj), Obrovcu, a od danas i u Pakracu (Požega).

srbi auto ključ

„Usluga je predviđena za prijevoz starih osoba, za starije stanovništvo na području Pakraca i Požege. Svi oni koji nemaju mogućnost otići kod doktora, obaviti neku manju kupnju, moći će se prevesti ovim novim automobilom, što je dobro, jer takvih korisnika ima puno“, rekla nam je Tajana Kovačević Kovačić, predsjednica VSNM Grada Lipika.

Ključeve automobila protokolarno je Slavoljubu Kovačiću, novom vozaču-pratitelju, predala Dragana Jeckov, potpredsjednica Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu, nakon čega su potpisali i ugovor.

srbi auto ugovor