banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

cijevi šuškova 1

Tvrtka Gorenjska gradbena družba i njeni kooperanti, izvođači radova na pakračko-lipičkoj aglomeraciji jutros su započeli radove na izmjeni kanalizacijskih cijevi u Ulici Gojka Šuška. Počevši od Trga dr. Franje Tuđmana pa prema „robnoj kući“ uz zapadni nogostup ovog tjedna će polagati kanalizacijske cijevi u dužini od 70-ak metara. Kako je u tijeku prekop na trgu preko izlaza za Bolničku ulicu, danas i sutra neće biti moguć s te strane automobilima ulaz u Bolničku ulicu.

Radovi na ostatku ulice će potrajati cijeli ovaj tjedan, ali će promet biti moguć suprotnim trakom koji je do sada služio kao parkiralište. Idući tjedan namjeravaju s radovima preći na suprotnu stranu ulice gdje isto u dužini od 70-ak metara trebaju zamijeniti vodovodne cijevi, ali će i tijekom tih radova promet ponovo biti moguć jednom trakom, uz moguće povremene (10-minutne) zastoje.

Kako doznajemo od Marijana Pierobona, direktora Voda Lipik, formalnog investitora na projektu aglomeracije, iz GGD-a za kraj tjedna (srijeda, četvrtak i petak) su na današnjoj tjednoj koordinaciji najavili na pakračkim ulicama značajniju prisutnost asfaltera koji bi trebali sanirati brojne prekope na pakračkim ulicama.

Ulaz bolnička

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić