Ako volite kuglanje, a niste baš voljni vrijeme provoditi u pakračkoj kuglani nego ste prije komodista koji voli sportski dvoboj pogledati iz udobnosti vlastitog doma – za vas imamo odlične vijesti. Pakračka kuglana odnedavno je pokrivana novoinstaliranom WiFi - kamerom pa kuglačke utakmice možete pratiti putem live-streaminga. Sve što je potrebno za ovaj užitak je internet priključak (Wifi ili mobilni internet) te kompjutor ili mobitel.
Kako doznajemo od Denisa Relote, tajnika Sportske zajednice Grada Pakraca, ova inovacija je već bila u planu i ranije, još u vrijeme kad su naši najbolji kuglači KK „Pakrac“ izborili natjecanje u 1. HKL, no, zaživjela je ovih dana.


„Ovo je poklon SZGP našim sportašima kuglačima i na ovaj način želimo pomoći i dodatno popularizirali ovaj sport. Moram zahvaliti i pakračkim tvrtkama Apollo Security i Impuls koji su također zaslužni za ovaj mali prilog modernizaciji jer su i oni donirali dio potrebnih sredstava“, rekao je Relota.
Za spajanje na video prijenos potrebno je otići na stranice SZGP (www.szgpakrac.hr), u ponuđenim rubrikama odabrati UŽIVO i klikom ste za nekoliko sekundi već u live prijenosu. Kamere su spojene putem interneta i bit će aktivne za vrijeme svih natjecateljskih utakmica naših kuglača koje će se odvijati u pakračkoj kuglani.
Danas od 13 sati možete se uključiti u finale kuglačkog natjecanja Bljesak 2018.