seniorke volley li pe naslovna Medium

ODBOJKA 

Odbojkašice Volley Li-Pe su dominantnom pobjedom 0:3 (10:25 10:25 3:25) nad drugom ekipom Čazme u posljednjem kolu 3. HOL istok i službeno potvrdile naslov prvakinja te će se od iduće sezone okušati u drugoligaškom društvu. Sjajan je to plod rada i truda pod vodstvom dosadašnjih trenera Marka Kepčije, Jeroslava Škondre i sadašnjeg Ivana Šahinovića, a koje je i nedvojbeno zadesila talentirana generacija. Prošle sezone malo im je nedostajalo, no ipak su završile na drugom mjestu, a ove su marljivo skupljale pobjede do glavnog okršaja s direktnim suparnicama iz Čazme čiju su prvu ekipu sredinom travnja savladale 3:1.

„Prvo bih pohvalio ekipu na osvojenom prvenstvu i trudu koji su uložili da to omoguće. Prikazali su da se upornošću i radom dolazi do rezultata. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali i pratili nas kroz godine, inače ne bi bili tu gdje smo. Sljedeći nam je korak priprema za drugu ligu i ostanak u istoj“, izjavio je trener Ivan Šahinović, a mi se također pridružujemo čestitkama, bravo cure!

Volley Li-Pa: Valentina Čakarić, Hana Vujić, Dalija Vončina, Dajana Popović (kapetanica), Martina Zec, Rea Šafar, Anamaria Brendeis, Ines Jendrašić, Eva Čihak, Barbara Drempetić, Tea Majcenović i Nika Škondro. Trener: Ivan Šahinović. 

RUKOMET 

U posljednjem kolu 2. HRL istok Pakrac je na domaćem terenu odigrao dopadljivu utakmicu po mjeri publike, protivnik je bila drugoplasirana Županja koja je na kraju slavila 26:31. Gosti su furiozno ušli u utakmicu i poveli 0:4, no Pakračani uzvraćaju sjajnim akcijama što je dovelo do preokreta, a do poluvremena su stvorili vodstvo od 16:14.

pakrac zupanja naslovna

U nastavku povećavaju prednost na 18:14, a tada su igrači Županje pokazali zube i serijom 1:7 preokrenuli rezultat na 19:21. U 46. minuti uz veliku podršku s tribine pakrački rukometaši ponovno vode (23:22), no to im je bilo i posljednje vodstvo u susretu. Županja je pokazala zašto je druga na tablici te je kvalitetnom igrom privela utakmicu kraju u svoju korist rezultatom 26:31. Najefikasniji u redovima Pakraca bili su Ivan Macura s 8 te Matej Tepurić s 5 pogodaka.

Naši dečki su demonstrirali da se mogu nositi s kvalitetnim drugoligaškim ekipama te da uz nastavak marljivog treniranja i pomalo sreće zaslužuju više od predzadnjeg mjesta na tablici.

Pakrac: Roko Plažanin, Ivan Caha, Karlo Frajfogel, Matej Tepurić, Antun Gamberger, Matija Šimić, Ivan Macura, Roko Plažanin, Karlo Andreatto, Kristijan Paragi, Matija Hartman, Bartol Knežević, Marko Gelenči i Dario Papušek. Trener: Sven Zerdin. 

Foto: OK Volley Li-Pa, RK Pakrac