banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

viber slika 2021 08 23 13 37 45 034

Na Albanian Fight Championship 9 borilačkoj večeri održanoj 20. kolovoza u albanskom Draču pakrački borac Leon Krajačić, član pakračkog Crobrana, osvojio je šampionski naslov AFC organizacije u kategoriji do 84 kilograma. On je glavnoj borbi večeri tehničkim nokautom u prvoj rundi pobijedio domaćeg predstavnika, favoriziranog Marka Dodu. „Bilo je to ‘sa stilom’, Leon je dočekao priliku i lijevim krošeom direktno u bradu završio protivnika“, izdvajaju specijalizirani mediji.

najava borbe

Ishod ovog meča je mnoge iznenadio, jer je Doda fizički nadmoćniji borac od Leona, pa iako je tek nedavno zakoračio u profesionalne vode, u ulogu favorita pogurala ga je respektabilna amaterska karijera. Ovom vrijednom pobjedom Krajačić je prešao u pozitivu gledajući profesionalni omjer pobjeda i poraza (4-3) te se ujedno doveo u ugodnu situaciju čekanja izazivača, jer mu slijedi meč za obranu titule u navedenoj kategoriji.
Kako nam je rekao u telefonskom razgovoru, Leon ga očekuje u naredna dva ili tri mjeseca, a borba bi se trebala dogoditi opet u Albaniji. Meč za obranu naslova dočekat će spreman, poručuje, a formu će održavati treningom ili ponekom borbom koju neće odbiti ako u međuvremenu stigne kakva ponuda.

pobjeda2

s peharom

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić