banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Virtualni arhiv Pakračkog lista

Srpanj 2018

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva članaka Pakračkog LISTA. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 62 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine, a razvrstani po kategorijama i autorima.
Vijesti
Pakrački List
685

PROGRAM TRI PLUS Zahtjeve predalo 50 obitelji

  Na javni poziv programa demografskih i pronatalitetnih mjera Grada Pakraca „Tri plus“ do danas zahtjeve je predalo 50 obitelji, saznali smo iz pakračke gradske uprave. Mjere za smanjenje rasta pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
713

VODE LIPIK Od 1. kolovoza novo radno vrijeme

  Preseljenjem Voda Lipik u novi prostor, bivšu upravnu zgradu, garaže i skladište tvrtke „Pak Konstruktor“ na adresi Aleja kestenova 35 (preko puta stare željezničke stanice) u Pakracu, tvrtka o pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
675

KOMUNALAC Raspored odvoza starog papira

Iz pakračkog Komunalca javljaju da ovaj tjedan nastavljaju s odvozom papira i kartona na području Grada Pakraca. Donosimo točan raspored: 1.08. srijeda - naselje Kraguj + Grad Pakrac i to ulice: Križn... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
831

TEA BOŠNJAKOVIĆ, VLASNICA SECOND HAND SHOPA Niske cijene jače od svih predrasuda

Usprkos nabildanim statističkim pokazateljima na nacionalnoj razini koji tvrde da živimo bolje nego što živimo i da imamo novca više no što ga u našim novčanicima doista ima, realnost priča drugačiju ... pročitaj..

Sport
Pakrački List
737

DOBRA VIJEST IZ NOGOMETA Hajdukova liga smanjena na 14 klubova

  Prvenstvo NK Hajduka u Međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje započet će 25. kolovoza, a dobra vijest je da je liga sa 16 klubova smanjena na 14 čime će i sezona trajati četiri kola manje i b pročitaj..

Sport
Pakrački List
717

SK "KUNA" Pakračani brončani

  Četvero pakračkih streličara proteklog vikenda nastupilo je na 3D turniru u Muti u Sloveniji u organizaciji LK "Muta"  i Lokostrelske zveze Slovenije na kojem se natjecalo oko 80 sudionika iz S pročitaj..

Udruge
Pakrački List
759

DRUŠTVO MAĐARA PAKRAC Pakračani pripremili najbolji grah

  Članovi Društva Mađara Pakrac, zajedno s prijateljima iz Zajednice Mađara Daruvar, boravili su proteklog vikenda na 3. Šumskom gurman festu u Delnicama gdje su osvojili priznanje za najbolje ku pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
713

I zrno Pakraca u Tipografskoj šahovnici Ive Primorac

„Rad 'Tipografska šahovnica' Ive Primorac sa zagrebačkog Studija dizajna proglašen je najboljim između 26 radova pristiglih na natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta i slogana predsjedanja Repub... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
770

ODMARALIŠTE HCK NA VIRU U posjeti Milan Bandić

  Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima jučer je, treću godinu zaredom, posjetio Dječje odmaralište "Cvrčak" Crvenog križa Pakrac na otoku Viru. Razlog posjete su djeca koja borave pročitaj..

Prosvjeta
Pakrački List
839

ZAVRŠENI UPISI NA FAKULTETE Pakrački maturanti odlični na upisima

  Maturantima je srpanj uvijek mjesec velikih briga i velikih odluka iščekujući rezultate državne mature. I ove godine pakrački maturanti upisivali su jedan od svojih top izbora, nerijetko i prvi pročitaj..

Kultura
Pakrački List
714

GRADSKA KNJIŽNICA PAKRAC Na godišnji s dobrim štivom

  Ljeto je razdoblje u godini kada se najviše čita što potvrđuju i Pakračani koji i ovog ljeta posežu za različitim štivom u pakračkoj gradskoj knjižnici. Duge ljetne dane čitanjem knjiga krate o pročitaj..

Sport
Pakrački List
728

NOVI TURNIR U PAKRACU Liga tenisača započinje sredinom kolovoza

Sredinom kolovoza, datum još nije preciziran, u Pakracu bi trebala započeti Teniska liga Lipik – Pakrac. U organizaciji novoosnovanog Teniskog kluba „Mali most“ iz Pakraca, SZGP i Grada Pakraca, ligu ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
677

OBILJEŽAVANJE 23. OBLJETNICE VRO "OLUJA" Organizirani odlazak u Knin

Ministarstvo hrvatskih branitelja sufinancirat će troškove autobusnog prijevoza udrugama hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata povodom obilježavanja 23. obljetnice VRO „Oluja“ u Kninu... pročitaj..

Prosvjeta
Pakrački List
733

REZULTATI DRŽAVNE MATURE Većina pakračkih maturanata polagala maturu

  Na ljetnom roku državnoj maturi u Srednjoj školi Pakrac pristupio je 101 učenik, od ukupno 109 ovogodišnjih maturanata. Od toga 23 učenika u gimnazijskom programu, a 78 iz strukovnih programa p pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
734

PD PSUNJ Taborovanje na Velikoj Poljani

Planinari PD Psunj iz Pakraca proteklog su vikenda boravili na Velikoj Poljani gdje je podno zidina planinarskog doma „Josip Svoboda“ organizirano prvo poslijeratno taborovanje. Dio članova ovog plani... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
662

OSIGURANA SREDSTVA Svijet graševine u Spahijskom podrumu jedan od strateških županijskih projekata

  Svijet graševine u Spahijskom podrumu, uz Centar kompetentnosti u poljoprivredi Poljoprivredno-prehrambene škole, Požeške bolte i Terme Lipik, četiri su velika projekta u Požeško - slavonskoj ž pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
679

REAKCIJA VIJEĆNIKA NEVENA GARAČE Svaki je posao gospodski koji se gospodski radi

Objavljemo reakciju pakračkog vijećnika Nevena Garače u cijelosti na članak urednika Darka Baronice „HLADOVINA U PAKRAČKOM LISTU Danas novinar, jučer konobar, sutra projekt menadžer“ objavljenog 21. s... pročitaj..

Sport
Pakrački List
1083

NOGOMETAŠ MATEJ GRAFINA Oduvijek sam vjerovao u sebe

  Od naredne sezone mogli bismo s velikim zanimanjem pratiti natjecanje u 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi. Razlog tome su dvojica Pakračana koja bi od jeseni trebala zajedno zaigrati u Hrvatskom dra pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
823

MARKO BARČAN, PRVI PAKRAČKI PIVAR Nakon 600.000 kuna ulaganja, skuhat ću prvo pakračko pivo

  Do kraja mjeseca Pakrac će i službeno dobiti svoju pivovaru i svoje pivo, dakle proizvod s etiketom kojih je u Pakracu jako malo (Ćasić). Pokretač projekta je naš mladi sugrađanin Marko Barčan, pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
700

HLADOVINA U PAKRAČKOM LISTU Danas novinar, jučer konobar, sutra projekt menadžer

Godine 2014. na zahtjev gradskih vlasti moj poslodavac Poduzetnički centar Pakrac je oživio hotel “Pakrac“. Radi što manjih početnih troškova, na prijedlog tadašnje direktorice, mi novinari Pakračkog ... pročitaj..

Politika
Pakrački List
786

SJEDNICA GV PAKRAC Formalne odluke poremetile ljetnu političku stanku

  Odluke o davanju suglasnosti udruzi Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Pakrac za provedbu ulaganja: „Energetska obnova zgrade DVD Pakrac“, kao i identična suglasnost  udruzi „Hrvatska žena Prekop pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
714

DANAS U PRODAJI Novi broj Pakračkog lista

  Danas poslijepodne na našim prodajnim mjestima u Pakracu i Lipiku možete kupiti novi 554. broj Pakračkog lista u kojem možete pročitati: PRIČA S NASLOVNE STRANE:  CIJENE I PLAĆE PET GODINA NAKO pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
697

ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE Zabilježena rekordno niska nezaposlenost

  Na pakračkom Zavodu za zapošljavanje posljednjeg dana lipnja bilo je evidentirano 497 osoba što je za 22 osobe manje nego mjesec dana ranije ili čak za 159 osoba manje nego istoga dana prošle g pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
697

ODMARALIŠTE GD HCK NA VIRU Sezona ljetovanja traje do 5. rujna

  U odmaralištu „Cvrčak“ na Viru Gradskog društva HCK Pakrac od 10. srpnja ljetuje skupina umirovljenika iz Pakraca, Lipika i Siska i vraćaju se 19. srpnja. Sezonu ljetovanja na Viru otvorila su pročitaj..

Udruge
Pakrački List
728

DRUŠTVO MAĐARA PAKRAC Predstavili svoje kulinarstvo u Csepregu

Proteklog su vikenda članovi Društva Mađara Pakrac boravili u mađarskom gradu Csepregu, koji se svojevremeno, poput Lipika, Pakraca i Daruvara, nalazio u posjedu velikaške obitelji Janković, što je či... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
693

GD HCK PAKRAC Prikupljena 91 doza krvi

  U trećoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi koja je jučer provedena u Pakracu , u prostorijama Gradskog društva Hrvatskog crvenog križa, te u Lipiku u prostorijama „Studenca“, prik pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
750

DOČEK NOGOMETNE REPREZENTACIJE Pakračani otišli dočekati Vatrene

  Autobus s pakračkim navijačima otišao je u 9 sati s gradske tržnice za Zagreb na doček nogometne reprezentacije koja se sa svjetskog prvenstva iz Rusije vraća  kao viceprvaci. U autobusu su ugl pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
722

ZAVRŠENO SVJETSKO PRVENSTVO Srebro s razlogom proslavili kao zlato

Hrvatska je izgubila finalne svjetskog prvenstva u nogometu, ali su građani Pakraca srebro, kao i ostatak Hrvatske, s razlogom  proslavili kao zlato. Dok ovo pišemo (20,45 sati) po gradu se i dalje sl... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
711

ATMOSFERA SE UŽARILA Prisutni smo i na Lužnjikiju

Navijačka gradska zastava koja je već obišla brojna svjetska sportska događanja bit će prisutna i poslijepodne na moskovskom stadionu Lužnjiki na finalnoj utakmici svjetskog prvenstva u nogometu izmeđ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1002

ANTEA KOMLJENOVIĆ IZ LIPIKA IDE I NA FINALE Bila sam na utakmici protiv Argentine

Antea Komljenović 22-godišnja studentica Prehrambenog biotehnološkog fakulteta Zagreb iz Lipika, kćer Lolite i Josipa, bila je na utakmici u Nižnjem Novgorodu Hrvatska-Argentina. Zamolili smo je da na... pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 62
banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić