OGŠ PAKRAC Domaćin 1. Međužupanijske smotre komornih sastava Slavonije i Baranje

OGŠ PAKRAC Domaćin 1. Međužupanijske smotre komornih sastava Slavonije i Baranje

Osnovna glazbena škola Pakrac danas je po prvi put organizator i domaćin 1. Međužupanijske smotre komornih sastava Slavonije i Baranje, koja je održana u koncertnoj dvorani škole, a na kojoj je sudjelovalo pet komornih sastava iz četiri glazbene škole.

Na početku smotre Alfreda Petani Grafina, ravnateljica Osnovne glazbene škole Pakrac, pozdravila je sve učenike i nastavnike poželjevši im uspješan dan i ugodan boravak u Pakracu te dodala kako je cilj ovakve smotre okupiti komorne sastave i pružiti im priliku da na javnom nastupu odsviraju program s kojim će se natjecati na ovogodišnjem Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u kategorijama komornih sastava koje će biti održano u studenom u Opatiji.

Na smotri u Pakracu sudjelovali su učenici osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta iz Glazbene škole Požega,  Glazbene škole Slavonski Brod, Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice, te domaćin Osnovna glazbena škola Pakrac koju će i na predstojećem natjecanju u Opatiji predstaviti duo Staša Kukić na flauti i Leon Kaurin na harmonici uz mentorstvo nastavnice Marije Golub.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email