ZAVRŠEN CIKLUS “ZIMSKI KUNA KUP” Daruvaru turnir kod “osmice”, No Limitu “desetka”

ZAVRŠEN CIKLUS “ZIMSKI KUNA KUP” Daruvaru turnir kod “osmice”, No Limitu “desetka”

Subotnjim i nedjeljnim rasporedom kad su igrali djeca od 8 i 10 godina starosti, završena je serija od četiri malonogometna turnira mlađih dobnih uzrasta „Zimski kuna kup 2018“ koji je krajem siječnja i početkom veljače igran u pakračkoj sportskoj dvorani u organizaciji Nogometnog kluba Hajduk, Grada Pakraca i Sportske zajednice Grada Pakraca.

U nedjelju, posljednjeg dana turnira, kod kategoriji U10 natjecalo se 12 momčadi pristiglih iz četiri županije, a najuspješnijim se pokazala momčad No Limit iz Virovitice koja je u finalnom dvoboju bila uspješnija od naših sportskih prijatelja iz Lipika 1925. Treće mjesto osvojila je ekipa Libertasa iz Novske koja je u utakmici za broncu bila bolja od Daruvara. Od pojedinačnih nagrada izdvojimo onu za najboljeg golmana koja je otišla u ruke mladog Lipičanina Vanje Grubića.

Dan ranije, u subotnjem, trećem po redu turniru u konkurenciji dječaka mlađih od 8 godina (U8) prvo mjesto su osvojili mladi nogometaši Daruvara koji su u dramatičnoj završnici u zadnjoj minuti pobijedili vršnjake iz novljanskog Libertasa s 2:1. U utakmici za treće mjesto Moslavina iz Kutina pobijedila je Slavonac iz Lipovljana.

Pakrački mladi nogometaši su imali dvije ekipe – jedna je ispala u skupini, dok je druga otišla korak dalje gdje je u četvrtzavršnici eliminirana od Kutinjana. Nastupili su još ekipe iz Lipika, Požege, Velike, Garešnice i Virovitice.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email