VIJESTI IZ NOGOMETA Seminar prije nastavka natjecanja

VIJESTI IZ NOGOMETA Seminar prije nastavka natjecanja

„Pomoćno-nastavne igre u nogometu“ i „Primjena VAR sustava u nogometu“ teme su edukacijskog seminara koji organizira Nogometni savez NS Požeško- slavonske županije za trenere, suce, delegate i ostale nogometne djelatnike. Predavači su Sreten Ćuk, instruktor HNS i daruvarski sudac Bruno Marić.
Prisustvovanje na seminaru koji će biti održano 5. ožujka (utorak) s početkom u 18 sati u prostorima Hrvatske gospodarske komore u Požegi omogućuje sakupljanje bodova koji su nužni za osvježavanje trenerskih licenci te je uvjet za dobivanje licenci za rad u sljedećoj natjecateljskoj sezoni.

Županijski nogometni savez je organizirao 25. veljače plenum sve tri županijske lige te je dogovoreno da će proljetni dio natjecanja u 2. ŽNL za NK Croatiu Obrijež i Dobrovac započeti 7. travnja, a tjedan dana kasnije će startati u 3. ŽNL Slavonija iz Prekopakre i Dinamo iz Badljevine. Obavljen je ždrijeb 3. kola županijskog kupa pa je pakrački Hajduk saznao da će 20. ožujka u tom natjecanju ugostiti NK Kamen Vetovo.
Pripremajući se za nastavak sezone prošlog vikenda Hajduk je s 5:1 u Kaptolu pobijedio istoimenog županijskog prvoligaša, a ovog vikenda imat će posljednje dvije utakmice prije nastavka prvenstva zakazanog za 9. ožujka. U subotu će u goste Virovitici, dok će u nedjelju dočekati na glavnom igralištu s početkom u 15,30 sati NK Kamen Sirač.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email