PREMIJERA Izašao novi spot Mateja Plavčeka

PREMIJERA Izašao novi spot Mateja Plavčeka

Matej Plavček, mladi pjevač i naš sugrađanin, danas je objavio spot za svoju novu kantautorsku pjesmu „Živim da te volim“. Tekst i glazbu potpisuje sam Matej, dok je za aranžman zaslužan Kristijan Brodar. Spot je snimljen u rustikalnoj Villi Tramontana u Mošćeničkoj Dragi pored Opatije u produkciji „Art filma“.

„Šest godina je poprilično dugo razdoblje, ali svaka godina je za mene bila jedna stepenica više prema većem uspjehu. Izdat ću svoj prvi album i mogu reći da živim svoj san. Možda će netko pomisliti da je to moj vrhunac, ali za mene je ovo i dalje samo početak. Očekuje vas još mnogo boljih pjesama, boljih spotova, boljih albuma i nadam se da nikad neću prestati raditi ono što volim, a to je živjeti za glazbu, ali i živjeti od nje na radost svih ljubitelja dobre glazbe“, rekao nam je Matej zahvalivši pritom svim građanima Pakraca i Lipika, obitelji i prijateljima na dugogodišnjoj podršci koju mu pružaju.

Matejev prvi studijski album izlazi 10. listopada ove godine, a nosi simboličan naziv „Moj svijet“, u izdanju diskografske kuće „Friš Records“. U prodaji će se naći u „Croatia Records“ prodavaonicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Album će sadržavati 8 pjesama: „Moj svijet“, „Živim da te volim“, „Poljubi me“, „Nisi tu“, „Salute“, „Raznesi srce pjesmom“, duetsku pjesmu „Koljena lomim“ koju će premijerno izvesti 19. kolovoza na koncertu kolege pjevača i umjetnika Giovannija Jakovca u Crikvenici te još jednu novu pjesmu koja će najaviti izlazak albuma.

Glazbeni spot možete pogledati ovdje.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email