PP PAKRAC Alkohol napunio pritvor

PP PAKRAC  Alkohol napunio pritvor

 

Policija je ovog vikenda imala uobičajenu preventivnu akciju, a ovog puta mete su bili alkoholizirani vozači. Prema njihovom dnevnom informativnom biltenu, akcija je bila uspješna jer su napunili svoju posebnu prostoriju, kako oni vole nazivati pritvor.
U subotu, 14. listopada, oko 22.50 sati, u Pakracu, u Ulici braće Radića, prilikom kontrole prometa zatečen je 24-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 0,84 promila i prije stjecanja prava na upravljanje te u suprotnom smjeru upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, kutinskih registarskih oznaka.
U nedjelju, 15. listopada, oko 23.40 sati, u Pakracu, u Ulici Gojka Šuška, u osobnom automobilu marke „Mercedes“, daruvarskih registarskih oznaka, zatečen je 34-godišnjak koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,36 promila.
Posljednji „gost“ ovog vikenda priveden je noćas oko 1.30 sati, kada su u Filipovcu, prilikom kontrole prometa zatekli 28-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,58 promila upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, bosanskohercegovačkih registarskih oznaka.
Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog, kaže policija u svom priopćenju.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email