RADIO - DARUVAR Program iz Pakraca na 91,5?

RADIO - DARUVAR    Program iz Pakraca na 91,5?

Utorak prijepodne redakciju Pakračkog lista posjetilo je radno izaslanstvo Radio Daruvara, a tema razgovora bila je mogućnost  formiranja studija u Pakracu iz kojeg bi se svakodnevno odašiljale najsvježije vijesti na dobro nam poznatu 91.5 frekvenciju.

Direktor Radio – Daruvara  Kristijan Štengl i novinarka Irena Ivanović Lasta u društvu gradonačelnice Anamarije Blažević razgledali su jedan od ponuđenih prostora za studio iz kojeg bi, prema njihovom planu, izvještavao jedan uposlenik. Vlastiti interes Daruvarčana koji drže da bi na ovaj način povećali slušanost Radio Daruvara na pakračko – lipičkom području, nudi mogućnost Pakračanima da novosti koje su im do sada bile prezentirane putem interneta portala  i  novina, u budućnosti slušaju i na radiju. Treba dodati i to da je u prošlosti ovakva suradnja više puta pokušala zaživjeti, no sve je završavalo na povremenim telefonskim izvještajima tadašnjih novinara Pakračkog lista.

Kako tvrde iz Radio – Daruvara, predviđenog čovjeka za rad u “izdvojenom pogonu” već imaju pa ostaje samo precizirati način i dinamiku popunjavanja stalnog daruvarskog programa s pakračko – lipičkim aktualnostima. Prvotna ideja je uključivanje u program nekoliko puta dnevno, a količina vijesti pokazat će zahtjeva li Pakrac i nešto više od toga.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email