Delišimunović uspješan u polumaratonu, slijede maratoni

Delišimunović uspješan u polumaratonu, slijede maratoni

U nedjelju 26. ožujka u organizaciji Maraton kluba Velika Gorica održana je jubilarna 25. Turopoljska trka na kojoj je nastupio i Pakračanin Marijan Delišimunović. Ugodno vrijeme za trčanje, brojni gledatelji uz stazu, blago valovita staza i dobra organizacija pomogli su da istrči novi osobni rekord u polumratonu u vremenu 1:42:33 s kojim je osvojio 151. mjesto u ukupnom poretku.

Delišimunović je trčao i netom završenog vikenda na prvom Gradiška GBT polumaratonu u Bosanskoj Gradišci gdje je u konkurenciji dvijesto polumaratonaca osvojio 51. mjesto s vremenom 1:48:23. Ovo mu je bio treći polumaraton unazad 14 jer je između Gorice i Gradiške trčao i u Osijeku gdje je ostvario vrijeme od 1:49:35.

Prije ova tri polumaratona Delišimunović je krajem veljače istrčao splitski polumaraton, a iza toga je sudjelovao na maratonu u talijanskom Trevisu te na utrci povodom Dana grada Pakraca. U budućnosti prije ljetne pauze planira istrčati maratone u Salzburgu, Novom Gradu i Novom Sadu te polumaratone u Jastrebarskom i Banja Luci.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email