Župan Tomašević obišao nevremenom stradala mjesta

Župan Tomašević obišao nevremenom stradala mjesta

Župan požeško – slavonski Alojz Tomašević u pratnji pakračke gradonačelnice Anamarije Blažević obišao je danas predvečer sva stradala mjesta uslijed olujnog nevremena na području Pakraca.

“Želim vidjeti kakvo je stanje, kolike su štete i zajednički definirati daljnja postupanja. Prema informacijama kojima raspolažem, stradalo je nekoliko krovova obiteljskih kuća, stoga želimo vidjeti kako možemo pomoći i što se može sanirati. Nadam se da će noć biti mirna. Ponovno bih čestitao našim vatrogascima i svim drugim žurnim službama koji su opet pokazali spremnost i hrabrost u takvim situacijama”, rekao nam je župan Tomašević.

WP_20160627_19_32_00_Pro

Župan je s gradonačelnicom obišao pakračku petlju, ulicu Aleje kestenova, Malu Krndiju gdje se uslijed nevremena pojavio problem s javnom rasvjetom te obitelji kojima su stradali krovovi obiteljskih kuća. Gradonačelnica Blažević istaknula nam je kako će se narednih dana vidjeti točan razmjer  i procjena šteta na imovini, kao i na poljoprivrednim usjevima, posebno kukuruzu koji je jako stradao u olujnom nevremenu.

WP_20160627_17_29_33_Pro            WP_20160627_16_54_53_Pro

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email