ŽUPA UBDM PAKRAC Duhovni seminar patera Mije Nikića

ŽUPA UBDM PAKRAC Duhovni seminar patera Mije Nikića

Pakračka župa Uznesenja Blažene Djevice Marije organizator je duhovno-psihološkog seminara „Vjera te tvoja ozdravila“ patera Mije Nikića iz Zagreba koji će biti održan u dva termina; 23. listopada (srijeda) i 30. listopada (srijeda) u gradskoj vijećnici kompleksa Janković s početkom u 18,30 sati.

Pater Mijo Nikić završio studij filozofije i teologije u Zagrebu, magistrirao dubinsku psihologiju na Papinskom sveučilištu Gregoriana u Rimu, a 2002. godine obranio je doktorsku disertaciju na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. Od 1992. godine pater Nikić predaje psihologiju, psihologiju religije i povijest religija na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove u Zagrebu dok  na isusovačkom teološkom institutu predaje eshatologiju.

Autor je i urednik mnogobrojnih knjiga i članaka te sudjeluje na domaćim i međunarodnim simpozijima. Voditelj je Zaklade biskup Josip Lang koja brine za stare, bolesne i napuštene osobe. Uz to, voditelj je i brojnih duhovnih vježbi za svećenike i časne sestre kao i duhovno-psiholoških seminara za laike.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email