ZLATNE GRIVE ZLATNE DOLINE 2018 – Dalibor Marošević-Vilenjak i omica Šara ponovo slavili

ZLATNE GRIVE ZLATNE DOLINE 2018 – Dalibor Marošević-Vilenjak i omica Šara ponovo slavili

Dalibor Marošević Vilenjak iz Prekopakre osvojio je prvo mjesto na 11. Konjogojskoj izložbi „Zlatne grive Zlatne doline 2018“ održanoj 10. lipnja u Mihaljevcima u organizaciji Konjogojstvene udruge „Vallis Aurea“ iz Požege. On je sa svojim dvogodišnjim grlom Šara pobijedio u kolekciji omica (mlade kobile do 3 godine starosti koje se još nisu ždrebile), a uspjeh je upotpunio osvojenim 2. mjestom u kolekciji kobila sa ždrebadi gdje se natjecao s kobilom Cvijetom i ždrijebetom Vihorom.

„Ovo je 11. natjecanje po redu, a ja sam posljednje četiri godine redovan sudionik ove sjajne manifestacije. Moram se i malo pohvaliti pa reći da sam se s natjecanja uvijek vraćao barem s jednim osvojenim prvim mjestom u nekoj od kategorija“ rekao nam je Vilenjak te dodao kako je na natjecanju sudjelovao još jedan Pakračanin – Ivan Pavičić, koji je u kolekciji starijih pastuha s pastuhom Jankom osvojio 3. mjesto.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook468Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone