Združena vježba Vatrogasne zajednice u Antunovcu: U akciji 150 vatrogasaca i 39 vozila

Združena vježba Vatrogasne zajednice u Antunovcu: U akciji 150 vatrogasaca i 39 vozila

DVD Antunovac je bio danas domaćin godišnje vatrogasne vježbe na kojoj je sudjelovalo svih 15 dobrovoljnih vatrogasnih društava Vatrogasne zajednice Pakrac-Lipik.

U vježbi  koja se sastojala iz dvije protupožarne i dvoje tehničke intervencije sudjelovalo je 150 vatrogasaca i tridesetak vozila različitih namjena. „Gasili“ su  požar na stambeno poslovnom objektu zgrade bivše škole u Antunovcu, te požar na otvorenom, a tehničke intervencije su se odnosile na uklanjanje srušenog stabla na prometnici, odnosno  rješavanje problema prevrnute cisterne s gorivom.

vatrogasna vjezba 2

Kao gosti u vježbi su sudjelovali DVD Janje Lipe i INA Petrokemija Kutina, a sve je pratio  Zoran Petrović, predsjednik Vatrogasne zajednice Županije i kompletno čelništvo Vatrogasne zajednice Pakrac-Lipik koja će biti zaduženo za poslijepodnevnu analizu iskazanih  sposobnosti pakračkih i lipičkih vatrogasaca.

vatrogasna vjezba 3Pozdravljajući postrojene sudionike vježbe lipički dogradonačelnik Slobodan Katunar istaknuo je da je ovo dobra prilika da se provjeri ispravnost i osposobljenost ljudstva i tehnike, a pakračka  gradonačelnica Anamarija Blažević poželila je vatrogascima što manje posla  naglasivši zadovoljstvo  lokalnog čelništva na njihovu ustrojenost i rezultate.  

 

vatrogasna vjezba 4

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone