Združena vježba Vatrogasne zajednice u Antunovcu: U akciji 150 vatrogasaca i 39 vozila

Združena vježba Vatrogasne zajednice u Antunovcu: U akciji 150 vatrogasaca i 39 vozila

DVD Antunovac je bio danas domaćin godišnje vatrogasne vježbe na kojoj je sudjelovalo svih 15 dobrovoljnih vatrogasnih društava Vatrogasne zajednice Pakrac-Lipik.

U vježbi  koja se sastojala iz dvije protupožarne i dvoje tehničke intervencije sudjelovalo je 150 vatrogasaca i tridesetak vozila različitih namjena. „Gasili“ su  požar na stambeno poslovnom objektu zgrade bivše škole u Antunovcu, te požar na otvorenom, a tehničke intervencije su se odnosile na uklanjanje srušenog stabla na prometnici, odnosno  rješavanje problema prevrnute cisterne s gorivom.

vatrogasna vjezba 2

Kao gosti u vježbi su sudjelovali DVD Janje Lipe i INA Petrokemija Kutina, a sve je pratio  Zoran Petrović, predsjednik Vatrogasne zajednice Županije i kompletno čelništvo Vatrogasne zajednice Pakrac-Lipik koja će biti zaduženo za poslijepodnevnu analizu iskazanih  sposobnosti pakračkih i lipičkih vatrogasaca.

vatrogasna vjezba 3Pozdravljajući postrojene sudionike vježbe lipički dogradonačelnik Slobodan Katunar istaknuo je da je ovo dobra prilika da se provjeri ispravnost i osposobljenost ljudstva i tehnike, a pakračka  gradonačelnica Anamarija Blažević poželila je vatrogascima što manje posla  naglasivši zadovoljstvo  lokalnog čelništva na njihovu ustrojenost i rezultate.  

 

vatrogasna vjezba 4

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email