ZAKLADA „SLAGALICA“ Preko radionice do konkretnih novaca

ZAKLADA „SLAGALICA“   Preko radionice do konkretnih novaca

Zaklada Slagalica i Grad Pakrac pozivaju sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će biti održano 22. ožujka u 16 sati u prostorijama gradske vijećnice u kuriji Janković. Riječ je o novom programu u Pakracu poznate i u više navrata od strane različitih udruga i ustanova  korištene zaklade „Slagalica“ .

Grad Pakrac je, s područja Požeško-slavonske županija, zajedno s  gradovima  Kutjevo i Pleternica te općina Kaptol i Velika nakon kandidature temeljem Javnog poziva u siječnju odabran za provedbu programa „Aktivni u zajednici“ koji ima za  cilj povećati društveni kapital.

Riječ je o uvodnoj radionici gdje će u trajanju od 90 minuta stručne osobe iz „Slagalice“ zainteresiranim građanima, udrugama i drugim institucijama pojasniti mogućnosti pristupa određenim donatorskim sredstvima za provođenje njihovih programa koji imaju za cilj rješavati konkretni problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet  u  njihovoj zajednicu, te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje.

 

 

 

 

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email