VEČERAS “DOBRA, BOLJA, NAJBOLJA LOVAČKA KOBASICA” Još se stignete prijaviti

VEČERAS “DOBRA, BOLJA, NAJBOLJA LOVAČKA KOBASICA” Još se stignete prijaviti

Večeras će se, s početkom u 20 sati, u predvorju kina u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“, održati drugo po redu natjecanje u kvaliteti lovačkih kobasica. Ocjenjivat će se domaće, trajne, dimljene lovačke kobasice.

Pozivaju se lovci pakračkih i lipičkih lovačkih društava da, ukoliko dosad nisu, dostave svoju prijavu telefonski na broj 098 412 707 ili putem maila na sloga@kpd-sloga.hr , još uvijek nije kasno!

Lovačke kobasice/salame moraju udovoljavati sljedećim uvjetima: vlastiti proizvod za vlastite potrebe, trajne, dimljene, nadjev s najmanje 30% mesa divlje svinje ili jelena.

Prijavljeni bi natjecatelji trebali do 19 sati donijeti svoju lovačku kobasicu u komadu i platiti kotizaciju od 30 kuna, pri čemu će dobiti natjecateljsku šifru. Kobasica u komadu se predstavlja ocjenjivačkoj komisiji, a svaki je natjecatelj dužan pripremiti i kobasicu za degustaciju, i ocjenu publike, s vlastitim dodacima (kiseli krastavci, sirevi, ajvar, masline – po izboru).

Dodijelit će se tri nagrade od strane ocjenjivačke komisije te posebne nagrade publike koja će degustirati i glasovati o ponuđenim proizvodima, a na vama je, dragi lovci, da se u pratnji obitelji i prijatelja pohvalite vlastitim proizvodom i pokušate potvrditi svoje umijeće.

Natjecanje organiziraju lovačka društva s područja Pakraca i Lipika te KPD „Sloga“ s ciljem promocije aktivnosti i dobrobiti koje lovci čine u našoj zajednici.

Događaj će biti obogaćen izvrsnom tamburaškom glazbom uživo.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email