VATROGASNA ZAJEDNICA PAKRAC – LIPIK Poznat kalendar godišnjih aktivnosti

VATROGASNA ZAJEDNICA PAKRAC – LIPIK Poznat kalendar godišnjih aktivnosti

Vatrogasna zajednica Pakrac-Lipik objavila je godišnji kalendar svojih redovnih aktivnosti. Skupština Zajednice planirana je za 7. travnja, a domaćin je DVD  Antunovac. Skupština pakračkog društva planirana je za 1. travnja, a u Lipiku je održana 28. siječnja. Ostala društva imaju ili su imali skupštinu u veljači 4. Omanovac, 11. Brezine, 18. Antunovac, 25. Gaj, 26. Veliki Banovac.  Za ožujak 4. je planirana skupština DVD Dobrovac, 5. Filipovac, 11. Prekopakra, 18. Brekinska, 25. Marino Selo i 26. Badljevina.

Združena vatrogasna vježba  društava Zajednice predviđena je za 7. svibnja u Poljani. Od ostalih aktivnosti 19. veljače se planira prvi zimski kup u lipičkoj dvorani, vatrogasno natjecanje mladeži bit će održana 22. lipnja, a domaćin je DVD Pakrac dok je posjet vatrogasnom kampu u Fažani u programu od 16. do 18. lipnja.

Ove godine obljetnice društva  obilježit će u kolovozu i rujnu  vatrogasci u Donjoj Obriježi (120.), Poljani i Antunovcu (90.)

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone